iPhone 11'e benzerlii Huawei Nova 6 SE'nin detayları sızdı - Haberler - indir.com

iPhone 11'e benzerlii Huawei Nova 6 SE'nin detayları sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-25 19:25:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin 5 Aralık 2019'da tanıtımını yapacağı Nova 6 serisinin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu detaylar ortaya çıkarken dikkat çeken bir ayrıntı da gözlerden kaçmadı. Nova 6 SE modelinin iPhone 11'e olan benzerliği oldukça dikkat çekti. 

Teknoloji devi Çinli şirket Huawei, Nova 6 serisi akıllı telefon serisini 5 Aralık 2019 tarihinde düzenlenecek olan bir etkinlikte tanıtmak için kollarını sıvadı. Çok sayıda sızıntı ve resmi video, yeni çıkacak olan cihaz modellerinden birinin 5G destekli olacağını doğrularken seri de Nova 6 SE adı verilen bir cihazın olacağı da ortaya çıktı. 

Huawei Nova 6 özellikleri ve fiyatı belli olduHuawei Nova 6 özellikleri ve fiyatı belli oldu

iPhone 11 Esintileri

Huawei Nova 6 SE modeli sızan render görsellerine göre, kardeş modellerinde olduğu gibi dörtlü kamera kurulumu ile kullanıcıya sunulacak. Fakat bu dörtlü kamera özelliğinin diğer modellerden farklı olarak Pixel 4 ve iPhone 11'de olduğu gibi sol üst köşede kare olarak tasarlandığı görülüyor. Cihazın arkadan görünümü ise iPhone 11 modellerine benzerliği dikkat çeken detaylardan birisi durumunda. Görsellerde ayrıca cihazın yan kısmına entegre edilmiş parmak izi okuyucu olduğu da dikkat çeken unsurlardan birisi.

Delikli ekran tasarımıyla gelecek olan Huawei Nova 6 SE modelinin ön kamera tasarımı ise cihazın sol üst köşesine yerleştirilmiş. Krin 810 yonga seti ile birlikte gelmesi beklenen cihazın, degrade renk seçenekleri ile piyasaya sürüleceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. 


Huawei MatePad Pro resmi tanıtım videosu geldiHuawei MatePad Pro resmi tanıtım videosu geldi

PAYLAŞ