iPhone 11'den İlk Görüntüler Gelmeye Başladı - Haberler - indir.com

iPhone 11'den İlk Görüntüler Gelmeye Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-22 13:17:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı 2019 model yeni cihazları hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Arka yüzeyde üçlü kamera sistemine sahip olacağı iddia edilen yeni nesil iPhone 11 modelleri hakkında yeni görseller ortaya çıktı. Kalıp görsel olarak meydana çıkan fotoğraflara göre arka yüzeydeki kamera sistemini görüyoruz. Bu durum kamera tarafını doğrularken fotoğrafın gerçeklik payı ise bilinmiyor. Bu yıl sonuna doğru piyasa iPhone 11 yada iPhone XI olarak giriş yapması beklenen yeni nesil bu modellerin sunacağı tasarım ve donanım özellikleri bir hayli merak ediliyor. Telefonların kılıf ölçülerinin alınması sağlanan kalıplara dair görseller internet ortamına sızdırılmış oldu.

iPhone 11 Özellikleri

Apple'dan Küçük Ekranlı iPhone XEApple'dan Küçük Ekranlı iPhone XE

Yaz aylarına girmemiz ile beraber yeni iPhone cihazlarına yönelik sızıntılarda başlamış oluyor. Her yıl olduğu gibi önden sızdırılan modeller için bu sefer kalıp görselleri meydana çıktı. iPhone 11 ve iPhone 11 Max olarak karşımıza çıkması beklenen modelde 3 kameralı bir sistem bulunuyor. Kare bir kamera modülüne sahip olan cihazda olası olarak 14 megapiksellik ana kamera, 10 megapiksel çözünürlüğünde telefoto kamera ve gelişmiş algılama için ise ToF kamerasının olması bekleniyor. Bu 3D ToF kamerası ile yeni iPhone modelleri kamera tarafından daha gerçeklik bir tecrübe sunabilecek. Diğer yandan arka yüzeyde de Face ID teknolojisini göreceğiz.

Analistlere göre boyutlarda bir farklılık olması beklenmezken iPhone 11’in 6.4 inçlik OLED, iPhone 11 Max modelinin ise 5.8 inçlik OLED bir ekrana sahip olması bekleniyor. iPhone 11R modelinin ise 6.1 inçlik LCD bir panelle sunulması düşünülüyor. Donanım tarafında ise Apple A13 Bionic işlemci setinin 7nm üretim süreci ile modelde bulunması düşünülüyor. Batarya ve RAM detayları belli değilken modellerin Eylül ayında tanıtılacağını belirtelim.  


2019 Model iPhone'ların Dikkat Çeken Kamera Detayları2019 Model iPhone'ların Dikkat Çeken Kamera Detayları
iPhone XL İçin Önemli Bir TahminiPhone XL İçin Önemli Bir Tahmin

PAYLAŞ