iPhone 11'de Olacak Yeni Bir Özellik Sızdırıldı - Haberler - indir.com

iPhone 11'de Olacak Yeni Bir Özellik Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 14:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda yeni iPhone modellerine dair ilk detayları görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise sızıntıları gerçekleşen Apple’ın bazı yeni detayları ortaya çıktı. Son dönemlerde çıkan yeni iPhone modellerinin sızıntılarının birçoğu Apple tarafından gerçekleştirildiği biliniyor. iPhone X modeline dair detaylar HomePod yazılımından ve iPhone Xs ile alakalı sızıntıları ise iOS 12 dosyalarından görmüştük. Bu durumda ise marka ilgiyi arttırmak için bu sızdırma yöntemlerini kullanıyor. Özellikle son dönemlerde iPhone satışları bir hayli düşerken şirket bu sebepten ötürü yeni nesil iPhone modellerine yoğunlaşmış durumda. Şimdi ise o söz konusu modellerde yer alması beklenen yeni bir patent dosyası sızdırıldı.

iPhone 11’de Yer Alacak Yeni Özellik

Apple'dan yeni iPhone'ler için pilli kılıfApple'dan yeni iPhone'ler için pilli kılıf

Bu yeni patent içerikleri ise Apple odaklı haber sitesi olan AppleInsider tarafından ortaya çıktı. Patent detaylarına göre yeni iPhone modeller ile kullanıcı fotoğraf çekeceği zaten cihaz bu durumu otomatik algılayacak ve kamerayı açacak. Apple’ın bu teknolojiyi modellerde yer alan jiroskop ve yakınlık sensörleri ile gerçekleştirmesi bekleniyor. Ancak Apple’ın iPhone modellerinde sadece kısa mesafeli yakınlık sensörü bulunduğu biliniyor. Bu konu üzerine hatırlatırsak şirket Sony ile beraber uzak mesafeli 3D yakınlık sensörleri geliştirdiği ve Apple ile iş birliği yaptıkları belirtiliyordu. Yeni nesil iPhone modellerinde ise Sony’nin bu sensörleri sayesinde kullanıcılar bir nesnenin fotoğrafını çekeceği zaman kamera uygulaması bu durumu algılayabilecek.

iPhone XS Bilinmeyen İki Gizli Büyük Özelliğe Sahip

Ancak Apple’ın yeni iPhone modellerinde kullanması beklenilen bu özelliğin iPhone kullanıcıları tarafından ne derece beğenileceği bilinmiyor. Apple iPhone X sonrasında iPhone Xs serisi ile özellikler tarafında çok fazla bir değişkenlik sağlayamamış ve tepki çekmişti. Ancak bakalım şimdi ise söz konusu kamera sensörleri ile alakalı sunacağı yeni özellikler ne derece dikkat çekecek göreceğiz.


iPhone Modellerinde İndirim!iPhone Modellerinde İndirim!
iPhone'a yüklenen ilk uygulama nasıl öğrenilir?iPhone'a yüklenen ilk uygulama nasıl öğrenilir?
Apple'dan iPhone SE müjdesiApple'dan iPhone SE müjdesi

PAYLAŞ