iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’ların kameraları bekleneni verebildi mi? - Haberler - indir.com

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’ların kameraları bekleneni verebildi mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-18 13:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

10 Eylül akşamı ile beraber Apple’ın en yeni nesil iPhone modelleri tanıtıldı. Buna göre iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri yenilenmiş güçlü işlemci ve arka kamera tasarımı ile dikkat çeken özelliklere sahip olarak tüm dünyada lanse edildi. Etkinlik ile beraber cihazlara dair tüm detaylar belli olurken, en fazla merak edilenlerden birisi ise yenilenen üçlü kamera sistemi oldu. Kamera tarafında oldukça iddialı olan Apple’ın yeni modellerine dair yurtdışında yapılan testlere dair sonuçlar gelmeye başladı. Testler neticesinde sonuçların beklenildiği gibi çıktığı gözüküyor. Bu noktada yeni iPhone modelleri oldukça yüksek bir fotoğraf ve video kalitesine sahip olurken, iPhone Xs, Pixel 3 ve Galaxy Note 10 cihazlarına göre birçok noktada daha iyi sonuölar vermeyi başarıyor. Ayrıca yeni kamera sisteminin detay verme tarafı da oldukça geliştirilmiş diyebiliriz.

iPhone 11 Kamera Test Performans Sonuçları

iPhone 11 Pro ve Pro Max’ın RAM’i 6GB değilmiş!iPhone 11 Pro ve Pro Max’ın RAM’i 6GB değilmiş!

Diğer yandan cihazlar ile zoom yapıldığı zaman detay seviyesi oldukça iyi gözükürken, yeni gelen gece modu dikkatleri üzerine topladı. Cihazlar gece modu performansı ile alanda zirve olan Google Pixel 3 modelini geride bırakıyorlar. Gece modunda detaylar çok iyi korunurken, iPhone 11 serisinin kuşkusuz en başarılı özelliklerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Uzun zamandır gece modu beklenen Apple bu hamlesiyle beraber iPhone 11 serisinde bu yeteneğini sergilemiş oluyor. Ancak önümüzdeki haftalarda tanıtılacak olan yeni Huawei Mate 30 Pro ve Google Pixel 4 gibi cihazlar ile beraber iPhone 11 serisi kameraların nasıl bir konumda kalacağı merak ediliyor.

Şuan için iPhone 11 kameraları Apple kullanıcılarını tatmin edecek olsa da, 2020 ile beraber Galaxy S11 serisinde çok daha gelişmiş bir kamera sisteminin bulunması bekleniyor. Şuan için dünyanın en güçlü kamerası olduğu belirtilen iPhone’lar için liderlik konumunun fazla sürmemesi bekleniyor.


Samsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attıSamsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attı
iPhone 11 satışları tahminlerden farklı ilerliyoriPhone 11 satışları tahminlerden farklı ilerliyor

PAYLAŞ