iPhone 11 üretimi artıyor - Haberler - indir.com

iPhone 11 üretimi artıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-05 21:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, ürettiği iPhone modelleri ile uzun yıllardır tüketicinin odak noktası olmayı başarıyor. Apple en yeni iPhone serisini Eylül ayı itibariyle tanıttı. Şirket adım adım yeni iPhone modellerini pazarda sunmaya devam ederken şirketin tedarikçilerine verdiği talimat gündem oldu. iPhone 11 serisinin üretimi için hızlı hareket ediliyor. iPhone 11'in üretimi artarken aynı zamanda iPhone 11 Pro'nun da üretimi artırılıyor. Apple ürettiği her cihaz ile dikkatleri üzerine toplamayı başarırken aynı zamanda şirket, ürünlerini çok pahalı fiyatlara satması ile de eleştiriliyordu. iPhone 11 serisi de özellikleri ile dikkat çekiyor olsa da fiyatları ile de adından söz ettirmeyi başarmıştı. 

iPhone 11 üretimi artırılıyor

Nikkei tarafından yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen raporlara göre, Apple'ın tedarikçilerinden iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modellerinin üretimini artırmalarını söylediklerini dile getirdi. iPhone 11 modelli ürünün üretimi için yüzde 10'luk bir artış isteyen şirket, bu modelin 8 milyon adet daha üretilmesini istedi. Şirketin tahminlerinden daha fazla satışı gerçekleşen iPhone 11 modelleri, geçtiğimiz yılki modellere göre daha yüksek üretim hacmi ile karşımıza çıkıyor. Fiyat olarak oldukça yüksek olmasına rağmen gördüğü talep beklenenden daha yüksek. 

iPhone 11 ve 11 Pro’ların RAM ve pil kapasiteleri kesinleştiiPhone 11 ve 11 Pro’ların RAM ve pil kapasiteleri kesinleşti

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro adlı akıllı cihazların gelecek günlerde daha çok talep görmesi üzerine, şirket üretimi dengelemek için iPhone 11 Pro Max ürünlerinin siparişlerini de gözden geçirmeyi ihmal etmiyor. Konu ile ilgili tedarikçilerden gelen açıklama ile de siparişlerin oldukça yüksek olduğu gözler önüne seriliyor. Bunun yanı sıra bir kaynaktan da elde edilen bilgilere göre üretimler beklenenden çok daha yüksektir. Bir önceki deneyiminden dolayı üretim siparişi verme konusunda dikkatli davranan teknoloji devi Apple, bu talebi elbette ki şaşkınlıkla karşılıyor. 

Şirket iPhone 11 serisinin iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modelleri ile fiyatların pahalı olmasına rağmen büyük başarı elde edecek gibi gözüküyor. iPhone 11'in iPhone XR'ye göre 50 dolar kadar daha uygun fiyatlı bir şekilde raflarda yerini alması beklenenden daha fazla müşteri çekmesini sağladı. Teknoloji devi Apple'ın bu satışlarda elde ettiği başarıyı 3. ve 4. çeyrek mali raporlarında da gün yüzüne çıkarması bekleniyor. 

iPhone 11 Pro'nun üretimi de artıyor

iPhone 11'in üretiminin artması için verilen talimatlar iPhone 11 Pro için de verildi. Üçlü kamera sistemi ve nispeten yeni tasarımı ile serinin ikinci cihazı olarak karşımıza çıkan iPhone 11 Pro uzun pil ömrü ile de kullanıcıların dikkatini çekiyor. iPhone 11 Pro'nun üretiminin artmasının sebebi de bu yüzdendir. Cihazların elde ettiği başarının şimdilik böyle olması gelecek günlerde de böyle devam edeceği anlamına gelmiyor. iPhone modelli cihazların satışlarında düşüş yaşanmaması için söz konusu taleplerin sürdürülebilir olması gerekiyor. Şirketin beklentileri karşılaması halinde satış oranlarının artması bekleniyor. Üretimin artırılması cihazın bugüne kadar oldukça fazla kişi tarafından talep görmesinden dolayıdır. 

 

 


iPhone 11 Pro'nun hızlı şarjı gerçekten hızlı mı?iPhone 11 Pro'nun hızlı şarjı gerçekten hızlı mı?
Apple, iPhone 11 modelleri için bataryalı kılıf üretecekApple, iPhone 11 modelleri için bataryalı kılıf üretecek
iPhone 11’in Türkiye satış tarihi belli olduiPhone 11’in Türkiye satış tarihi belli oldu

PAYLAŞ