iPhone 11 tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPhone 11 tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-18 07:03:19
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Apple şirketi tarafından üretim aşamasında olan ve kullanıcıların adeta tasarım konusunda bir hayli eleştirdiği iPhone 11 adlı akıllı cihazın tasarımı sonunda netleşti. iPhone 11 adlı akıllı cihazın tasarım maketleri üzerinde çalışmalar yapan YouTuber MKBHD, söz konusu akıllı cihazda nelerin değiştiğini ve hangi özelliklerin aynı kaldığını gösteren bir video paylaşımında bulundu. Video içerisinde iPhone 11 serisinde bulunan tüm cihazlar yer alıyor. Apple şirketinin yeni iPhone 11 serisini resmi olarak tanıtmasına tam iki ay kaldı. Söz konusu akıllı cihaz hakkında halen bilgiler gelmeye devam ediyor. Kötü olarak değerlendirilen yeniliklerden biri de bu yıl içerisinde çıkacak olan tüm iPhone modelleri, söylentilerin gerçek olacağını yani oldukça büyük bir kamera modülü ile geleceğini gösteriyor. iPhone 11, tasarımsal olarak iPhone XS serisi ile aynı görsele sahiptir. 

iPhone 11 İle Şarj Kabloları DeğişiyoriPhone 11 İle Şarj Kabloları Değişiyor

Elde edilen bilgilere göre kötü olarak değerlendirilen bilgiler sadece bununla kısıtlı kalmıyor. Yeni çıkan akıllı cihazların tanıtması ve incelemesi ile ünlü olan YouTuber MKBHD, akıllı cihazların birer maketlerini alarak yapılan tasarım değişikliklerini inceleyen bir video paylaşımında bulundu. Yakın zamanda gelmesi beklenen iPhone 11 adlı akıllı cihazın tasarım olarak neredeyse hiç bir değişikliğe sahip olmaması dikkat çekerken eleştirmenler tarafından eleştiri yağmuruna tutulan tek bir nokta kamera kısmı oldu. Cihazın kamera modülü oldukça büyük ve dikkat çekici oldu. 

iPhone 11 eleştiri yağmuruna tutuluyor

Akıllı cep telefonlar için özel kılıf üreten markalardan inceleyecekleri akıllı cihazların maketlerini temin eden YouTuber, söz konusu bu akıllı cihazda kamera olarak geliştirmeleri gözler önüne seriyor olsa da akıllı cihaz hakkında bilgilerin ortaya çıkmasından bugüne kadar cihazın arka kamerası ciddi anlamda eleştiri topladı ve beğenildiği ortaya sürüldü. Dahasını da değerlendirmek gerekirse akıllı cihazın arka kamerasının yer aldığı kısımda eskilerde olduğu gibi halen bir çıkıntının olduğunu da değerlendirmekte fayda vardır. 

Kamera modülünün çıkıntısına da değinen ve " Telefonu bir iki milim daha kalın yağın ve çıkıntı ortadan kalksın" şeklinde her kullanıcının aklına gelen fakat Apple şirketinin yıllardır görmezden geldiği bu fikri de sunan YouTuber MKBHD, bu konu ile ilgili şikayetlerini de dile getirdi. iPhone 11 adlı akıllı cihazın tasarımının haricinde hangi özelliklerin de değiştiğine dikkat çeken YouTuber MKBHD, 3D Touch özelliğinin yeni iPhone akıllı cihazlarda yer almayacağının altını çizen YouTuber, telefondan telefona kablosuz şarj ve bataryada da minimal geliştirmelerin de yer alacağını belirtti. Bunun yanı sıra aynı zamanda ultra geniş açılı lensin bu yılki iPhone serisine ekleneceği de bilgiler arasında yerini alıyor. 

Tüm bu özelliklerin dışında iPhone 11 serisinin bir gelişmiş cihaz olarak görülmediği ve kullanıcıların bu yıl iPhone almayacaklarını da dile getiriyor. Tasarım konusunda adeta hiç bir değişikliğin yapılmaması ve sadece kamera kısmında ciddi bir değişikliğin yapılmış olması kullanıcıların şikayetli olduğu çıkıntı sorununu ortadan kaldırmaya Apple'ın sayış oranlarının bu yıl içerisinde düşeceğini dile getiriyor. 

 


iPhone 11 Max Kendini GösterdiiPhone 11 Max Kendini Gösterdi
Lightning Kablolar iPhone 11'de Kendini Tekrar GösterecekLightning Kablolar iPhone 11'de Kendini Tekrar Gösterecek
Yeni iPhone 11 kılıf tasarımları sızdırıldıYeni iPhone 11 kılıf tasarımları sızdırıldı

PAYLAŞ