iPhone 11 tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

iPhone 11 tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-06 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Japonya’nın bilinen ve önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden birisi olan SoftBank’ın Başkanı tarafından iPhone 11 cihaz serisinin tanıtım tarihi açıklandı. Ağustos ayına girmemiz ile beraber akıllı telefon pazarında hareketlenmeler başladı diyebiliriz. Teknoloji dünyasının önde gelen devlerinden birisi olan Apple, yeni amiral gemisi serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Özellikle Eylül ayı ile beraber modelleri resmi olarak görürken, bu esnada Samsung cephesinden Galaxy Note 10 modelini de göreceğiz. Yarın gerçekleşecek Galaxy Unpacked etkinliği ile beraber Galaxy Note 10 modeli duyurlacakken, yaklaşık olarak bir ay gibi bir süre sonra ise Apple’ın en yeni iPhone serisi modelleri tanıtılacak.

iPhone 11 Tanıtım Tarihi Açıklandı

iPhone gelirleri %12 geriliyoriPhone gelirleri %12 geriliyor

Yeni iPhone cihazlar hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken, bu sefer Japonya cephesinden popüler bir telekomünikasyon şirketinin Başkanı Ken Miyauchi tarafından açıklama geldi. Buna göre 1 Ekim tarihi ile uygulanması beklenen yeni fiyatlandırma hakkında açıklamalar yapan Miyauchi, yeni kanun hakkında açıklamalar yaparken, yeni iPhone modellerinin çıkış tarihini de açıklamış oldu. Miyauchi "Dürüst olmak gerekirse 10 gün boyunca ne yapacağımı merak ediyorum. Yeni iPhone'un ne zaman çıkacağını bilmiyorum ancak yasa 10 gün sonra yürürlüğe girecek." Şeklinde bir açıklama yaparken, iPhone 11 modelinin 20 Eylül’de açıklanacağı da belli olmuş oldu. Bu tarihin ise Apple’ın genel tanıtım tarihi ile uyuştuğunu söyleyebiliriz.

Apple genel itibariyle Eylül ayının ikinci Salı veya Çarşamba gününde iPhone tanıtımını gerçekleştiriyor. Aynı haftanın Cuma günü ise ön siparişler aktif olmuş oluyor. On gün içerisinde ise kullanıcılara teslimatlar başlıyor. Fakat bu yıl ikinci hafta 10-11 Eylül gibi bir tarihe geldiği için Apple’ın 11 Eylül ayında duyuru yapması düşünülmüyor. Bu noktada henüz net bir tarih belli olmuş olmazken, yakın zamanda Apple’dan resmi duyuru olması bekleniyor.


Yeni iPhone 11'de kalem olabilirYeni iPhone 11'de kalem olabilir
iPhone ekranları Vietnam'da üretilecekiPhone ekranları Vietnam'da üretilecek

PAYLAŞ