iPhone 11 suya dayanıklılığı ile şaşırttı - Haberler - indir.com

iPhone 11 suya dayanıklılığı ile şaşırttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-24 17:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın son nesil amiral gemisi modeli olan iPhone 11 serisi geçtiğimiz yılın modeli olan iPhone XS cihazında olduğu gibi IP68 sertifikasına sahip olarak geliyor. Her iki seride toza ve suya karşı dayanıklı bir yapıda gelirken, yapılan testlerde yeni iPhone modellerin suya çok daha dayanıklı olduğu belli oldu. 2018 modeller baktığımız zaman 2 metre derinlikte 30 dakika su altında kalma başarısını yakalamıştı. Ancak bu yılın modelleri olan iPhone 11 Pro ve Pro Max modelleri 4 metre derinlikte 30 dakika boyunca dayanabildikleri belirtildi. Serinin en uygun fiyatlı iPhone 11 modeli ile geçen yıl gibi 2 metreye kadar suya dayanıklı olarak geliyor. Her iki cihazda aynı sertifikaya sahip olurken şimdi ise söz konusu modeller için su altı testleri gerçekleştirildi.

iPhone 11 Suya Dayanıklılık Başarısı

Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak?Apple, iPhone 12 serisinde 4 farklı model mi çıkartacak?

CNET tarafından gerçekleştirilen bu testte sadece Pro modeli değil, iPhone 11 cihazı da sergilemiş olduğu performansıyla dikkat çekiyor. 4 metre ile başlatılan test 12 metreye kadar devam etmiş durumda. 2019 iPhone modelleri suyun 12 metre altında 30 dakika kaldıktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Hoparlörden ilk etapta boğuk ses geldiği belirtilirken, kuruduktan sonra bu sorunun düzeldiği belirtiliyor. Ancak test sonucunda su altına girmeyen standart bir modele göre en yüksek ses seviyesinde ses netliğinde azalma olduğu belirtiliyor.


iPhone'u dokunmadan kontrol edecek bir akıllı yüzük üzerinde çalışılıyoriPhone'u dokunmadan kontrol edecek bir akıllı yüzük üzerinde çalışılıyor
iPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylariPhone SE 2 hakkında paylaşılan önemli yeni detaylar

PAYLAŞ