iPhone 11 serisi ile birlikte tanıtılması beklenen ama tanıtılmayan ürünler - Haberler - indir.com

iPhone 11 serisi ile birlikte tanıtılması beklenen ama tanıtılmayan ürünler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-12 17:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın merakla beklenen yeni amiral gemisi serisi iPhone 11 modelleri büyük bir heyecan ile tanıtılmıştı. Ancak etkinlik kapsamında gelmesi beklenen iPhone 11 harici cihazlarda oldu. Apple 10 Eylül tarihinde gerçekleştirmiş olduğu etkinliğinde bir süredir beklenen Arcade ve TV+ serilerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Daha sonra ise yeni 10.2 inçlik iPad modeli ve Apple Watch Series 5 cihazlarını duyurdu. iPhone 11 serisi de iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olarak tanıtıldı. Bu modeller bazı noktalarda beğenilip, bazı noktalar da eleştirilirken, tanıtılması beklenen bazı cihazlar etkinlik boyunca bir türlü gelmedi. Gelin şimdi Apple’ın etkinlik kapsamında beklenen ancak gelmeyen ürünleri neler bakalım.

Apple Etkinliğinde Gelmeyen Ürünler

En çok satılan iPhone modelleri belli oldu!En çok satılan iPhone modelleri belli oldu!

Bu noktada baktığımız zaman 16 inç MacBook Pro modeli bulunuyor. Ciddi sızıntılara rağmen etkinlik kapsamında bu modelin adı bile telaffuz edilmedi. Modelin yeni bir tasarım ve klavye içeriğine sahip olacağı beklenirken, bir başka tarafta ise Apple’ın merakla beklenen takip aksesuarı da tanıtılmayan ürünler arasında bulundu. Bu takip cihazı temel olarak değerli eşyalarınızı Apple cihazlarınız üzerinden takip etmenize olanak sağlıyor. Beklenen ancak gelmeyen ürünler böyle olurken, ayrıca yeni iPad Pro modelinde üçlü arka kamera sistemi beklenmiş ancak o durumda gerçekleşmemişti.

Tanıtılmış olan 3 farklı iPhone modeli ise iddialı özelliklere sahip olurken fiyat noktasında 699 dolar, 999 dolar ve 1099 dolar fiyat etiketleri ile ABD üzerinde satışta olacak.


iPhone 11 ile kullanmaya başlayacağımız A13 Bionic neler sunuyor?iPhone 11 ile kullanmaya başlayacağımız A13 Bionic neler sunuyor?
Microsoft, iPhone satışlarını etkileyecek takas hamlesi ile gündemdeMicrosoft, iPhone satışlarını etkileyecek takas hamlesi ile gündemde

PAYLAŞ