iPhone 11 satışları tahminlerden farklı ilerliyor - Haberler - indir.com

iPhone 11 satışları tahminlerden farklı ilerliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-17 17:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından geçtiğimiz hafta tanıtılan yeni iPhone modelleri hakkında ilk rapor geldi. iPhone 11 modelinin ön siparişlere açılması ile beraber birkaç günlük süreç geçtikten sonra Kuo tarafından beklenen şaşırtıcı rakamlar paylaşıldı. Öyle ki Kuo’nun raporuna göre uygun fiyatlı olan iPhone 11 modeli için beklenen ilginin üzerinde bir gidişat söz konusu diyebiliriz. Özellikle geçtiğimiz yılın ucuz iPhone modeli olan iPhone XR cihazından bile 50 dolar daha ucuz olan iPhone 11, bu noktada 699 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Özellikle geniş renk skalası ile de dikkatleri çeken iPhone 11 modelinde yeşil ve mor renkleri ve iPhone 11 Pro cihazında ise gece yeşiline olan ilgi yüksek durumda.

iPhone 11 Ön Siparişleri Beklenenin Üstünde

iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max’i Türkiye’ye yurt dışından getirmek ne kadar uygun?iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max’i Türkiye’ye yurt dışından getirmek ne kadar uygun?

Apple’ın bu tarz modelleri üretme zorluğu çektiği bilinirken, bölgelere göre cihaz talepleri oldukça değişebiliyor. Çin’de iPhone 11’in ABD’de ise iPhone 11 Pro’nun en yüksek satış rakamlarına erişeceği tahmin ediliyor. iPhone 11’in 699 dolarlık fiyat etiketinin iPhone 6, iPhone 6s ve 7 serisi kullanıcılar için oldukça cazip bir rakama denk geldiğini söyleyebiliriz.

iPhone 6s ve sonrası modeller iOS 13 güncellemesi alacağı için henüz model değiştirmek istemeyen bir kullanıcı kitlesi de bulunuyor. Ayrıca iPhone 11 Pro ve Pro Max modellerinin Altın renk seçeneği de yoğun ilgi gören modeller arasında bulunuyor. Öyle ki Altın renk siparişler 3 haftaya kadar teslimat süresi uzayabiliyor.


iPhone 11 Pro ve Pro Max’ın RAM’i 6GB değilmiş!iPhone 11 Pro ve Pro Max’ın RAM’i 6GB değilmiş!
Samsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attıSamsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attı

PAYLAŞ