iPhone 11 Pro'nun yeteneklerini gösteren

iPhone 11 Pro'nun yeteneklerini gösteren "Ateş ve Buz" videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-06 16:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple 2019’da  piyasaya sürdüğü iPhone 11 için kamera sınırlarını zorlayan bir video hazırladı. Ataş ve buz kullanılarak oluşturulan videoda iPhone 11 Pro kamerasının yetenekleri gözler önüne seriliyor. 

Amerika merkezli teknoloji devi Apple geçtiğimiz Eylül ayında lansmanı düzenlenen iPhone 11’lerin kamera yönünden oldukça yetenekli olduğuna dair açıklamalar yapmıştı. Yaptığı övgülerde sonuna kadar haklı olduğu ortaya çıkan Apple’ın yeni telefonu iPhone 11 Pro’nun kamerası hem teknik eleştirmenler, hem de kullanıcılardan tam puan almayı başarmıştı. Övgülerin ardından cihazın yeteneklerini gözler önüne sermek isteyen Apple iPhone 11 Pro için yeni bir video yayınladı. 

iPhone 11 suya dayanıklılığı ile şaşırttıiPhone 11 suya dayanıklılığı ile şaşırttı

Şirketin YouTube aracılığıyla yayınladığı “Fire and ICe (Ateş ve Buz)” adı verilen videonun amacı iPhone 11 Pro kamerasının sınırlarını tamamen zorlayarak ortaya muhteşem duvar kağıtları çıkarmak. Videonun isminden de anlaşılabileceği gibi ateş ve buz görsellerinden oluşan video Apple’ın gerçekten bu kez kamera konusunda sınırları ne kadar zorladığını gözler önüne seriyor. 

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max karşılaştırması

iPhone 11 Pro kamera sınırlarını zorluyor! 

iPhone 11 Pro kamerasının tüm yeteneklerini sergilemek isteyen Apple, bunun için geçtiğimiz dönemlerde benzer bir çalışma daha yaptığı Donghoon Jun ve James Thornton’la çalıştı. Video için son derece titiz bir çalışma sürdüren sanatçılar ise sonunda nefes kesen görüntüler ortaya çıkarmayı başardı. 

Çekilen videoyu YouTube üzerinden kullanıcılarla paylaşan Apple bu tip videoları Shot on iPhone"Apple, bu tarz videolarını "Shot on iPhone (iPhone ile Çekildi)” kampanyası kapsamında yayınlıyor. Geçtiğimiz dönemlerde su, kurşun ve kimyasal maddeler kullanarak benzer konseptte bir video çeken Apple’ın kamera konusundaki performansı büyük yankı uyandırmıştı. Bu tip videolarla iPhone kamerasının yeteneklerini gözler önüne seren şirket aynı zamanda güçlü bir reklamda yapmış oluyor.  


Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu!Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu!
iPhone 12 yavaş yavaş netleşmeye başladıiPhone 12 yavaş yavaş netleşmeye başladı

iPhone 11 Pro'yla Çekilen "Ateş ve Buz" Videosu


PAYLAŞ