iPhone 11 Max Kendini Gösterdi - Haberler - indir.com

iPhone 11 Max Kendini Gösterdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 16:52:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon aksesuarları satmasıyla tanınan MibileFun’ın sitesinde listelenen Olixar, iPhone 11 Max için arka tasarımında 3 kamera boşluğu bulanan bir kılıf sundu.

Uzun bir süreden beri iPhone 11 Max’in arka tasarımında 3 adet kamera ile piyasaya gireceği konuşulan konulardan bir tanesi. Bugün yeni ulaştığımız bilgiye göre bunu destekleyecek bir iPhone aksesuarı var. Akıllı telefon aksesuarları satmasıyla tanınan MibileFun’ın sitesinde listelenen Olixar, iPhone 11 Max için arka tasarımında 3 kamera boşluğu bulanan bir kılıf sundu. Paylaşılan görselde iPhone 11 Max’i de 3 adet lens ve bir adet flaş görüyoruz. Söz konusu sayfada akıllı telefonun teknik özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi söz konusu değil. Fakat gel gelelim akıllı telefonun 3 adet 12 Megapiksel lens ile geleceği uzun bir süreden beri konuşuluyor.

Apple Intel'ın Modem Arabirimini Satın AlıyorApple Intel'ın Modem Arabirimini Satın Alıyor

Şirket bu bilgilere nasıl ulaşmış olabilir?

Tüm bu gelişmelerin dışında Olixar’ın telefondan “iPhone 11 Max” ismi ile bahsetmesi de ilginç bir ayrıntı. Söz konusu olan bu isim gerçek ismi ortaya çıkana kadar, temsili olarak söylenmiş bir isim olabilir. Bu ayrıntıyı gözden kaçırmamak lazım. Olixar her ne kadar ünlü bir marka olarak karşımıza çıkıyor olsa da isim ve kamera tasarımına bir miktar şüpheli gözlerle bakmakta fayda var derim. Telefonun gerçek ölçülerini elde etmiş olabilme ihtimali bulunduran şirket, tasarımı dolanan dedikodulara bağlı kalarak da geliştirmiş olabilir. Zaten ortada dolanan dedikoduların büyük bir çoğunluğu da iPhone 11 Max’in 3 kameraya sahip olacağı yönünde.

 

 

 


Apple ve Android Uyumlu ÇalışacakApple ve Android Uyumlu Çalışacak
Apple Yeni Macbooklar İçin HazırlanıyorApple Yeni Macbooklar İçin Hazırlanıyor

PAYLAŞ