iPhone 11 kullanıcılarının ilk şikayetleri gelmeye başladı - Haberler - indir.com

iPhone 11 kullanıcılarının ilk şikayetleri gelmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-09 18:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Apple’ın 10 Eylül’de tanıttığı iPhone 11 ailesi kullanıcı şikayetleri almaya başladı. Sosyal medyada ve teknoloji formlarında kullanıcıların belirttikleri şikayete göre yeni iPhone 11 ailesinin ekranı diğer akıllı telefonlara göre çok daha kolay çiziliyor. Ancak kullanıcıların şikayetleri sadece ekranla da sınırlı değil. Görünüşe göre iPhone 11 ailesi kullanıcılarına çok sıkıntı çıkarıyor.

Tüketiciler tarafından geçtiğimiz ay tanıttığı iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleriyle ilk etapta tasarım açısından iPhone Xs ailesine benzediği için eleştiri alan modellerin özelliği ile bu açığı kapatacağı düşünülüyordu ki, Apple yeni ürettiği cihazlarla eleştiri yağmuruna tutuldu.

iPhone’a seviye atlatan özellik geliyoriPhone’a seviye atlatan özellik geliyor

iPhone 11 ailesi dayanıksız ekran sorunuyla gündemde!

iPhone 11 Pro ve Pro Max’ın RAM’i 6GB değilmiş!

Bildiğiniz üzere Apple’ın pazara yeni sunduğu iPhone 11 ailesi lansman andan birkaç hafta sonra belirli bölgelerde satışa sunulmuştu. Cihazların kullanıcı deneyimleri incelendiğinde ilk etapta fazlasıyla olumlu geri dönüşler alan modellerin kullanıcıların beklentilerini karşılayacağı düşünülüyordu ki, kullanıcı sayısı günden güne artan cihazlar hakkında olumsuz yorumlar ve eleştiriler gelmeye başladı. Sosyal medyada ve teknoloji formlarında ki kullanıcıların geri dönüşlerine göre yeni iPhone 11 ailesinin en çok dayanıklılık konusunda sorun çıkardığı görülüyor.

iPhone 11 modellerini satın alan kullanıcıların cihazları hakkındaki ilk şikayetleri ekranı kaplayan ve aynı zamanda cihazın arka kasasında da bulunan cam yüzeyin hızlı çizilmesi oldu. Kullanıcı şikayetleri değerlendirildiğinde Apple’ın kullandığı cam yüzeyin çizilmelere karşı oldukça dayanıksız olduğu sonucu ortaya çıkıyor. Kullanıcıların şikayetlerine göre hem ailenin en düşük özelliklerine ve en uygun fiyatına sahip modeli olan iPhone 11, hem de ailen in en pahalı üyeleri olan iPhone 11 Pro modelleri en küçük bir temasta dahi çizilebiliyor.

Hatırlarsanız Apple 10 Eylül tarihinde gerçekleşen lansmanda, iPhone 11 ailesinin şimdiye kadar şirketin ürettiği en dayanıklı olan cihazlar olduğu iddia edilmişti. Buna karşılık olarak kullanıcılarda bu cihazların kolay çizilebileceğini düşünmemişti. Ancak cihazı satın aldıktan sonra cam ekranda hassasiyet sorunuyla karşılaşan kullanıcıların bu durum karşında pek de sakin davrandıklarını söyleyemeyiz.  Form sitelerinde yer alan bazı kullanıcı eleştirileri ise maliyeti 1000 dolardan fazla olan iPhone 11 modellerinin daha dayanıklı olması gerektiği yönünde.

iPhone 11 kullanıyorsanız bozuk paralara dikkat!

iPhone 11’in Türkiye satış tarihi belli oldu

Her cihazda olduğu gibi iPhone 11 ailesi için de cihazların çizilmesini engelleyecek koruyucu kılıf ve ekran filmi gibi önlemler bulunuyor. Ancak iPhone 11 ailesinden bir cihaz kullanıyorsanız, cihazı koyduğunuz cebinizde herhangi bir bozuk para ya da anahtar gibi bir eşya bulundurmamak bile ciddi bir önlem sayılabilir. 1000 doların üzerinde bir fiyat etiketine sahip olan bir cihaz için bu hassas yapı fiyat performans dengesinin çok dışında kalıyor.

iPhone 11 modellerinin ekran hassasiyetinin yanı sıra bazı kullanıcılar cihazların özelliklerinden de oldukça şikayetçi. Form sitelerinde yer alan bir diğer şikayette iPhone 11 modellerinin hücresel veri kalitesinin sıradan bir akıllı telefona göre düşük olduğu yönünde. Ayrıca kullanıcılar gece modunda cihazların görüntü kalitesinin bozulmasından ve cihazın aşırı ısınmasından da oldukça şikayetçi. Henüz şikayetler hakkında bir açıklama yapmayan Apple’ın yeni cihazlarında şimdiden bu kadar ciddi arızalar gündeme gelmesi iPhone’ların satışlarına olumsuz şekilde etki edebilir.


Google iPhone kullanıcılarının verilerini çalıyor mu?Google iPhone kullanıcılarının verilerini çalıyor mu?
iPhone 11 üretimi artıyoriPhone 11 üretimi artıyor

PAYLAŞ