iPhone 11 kaç kamera ile karşımıza çıkacak? - Haberler - indir.com

iPhone 11 kaç kamera ile karşımıza çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-10 16:46:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

3 adet lens bulunduran iPhone'a ait olduğu iddia edilen görüntülerden sonra şimdi de yeni bir rapor yayınlandı. Yayınlanan rapora göre iPhone 11'in 3 adet kamera ile kullanıcılarının karşısına çıkacağı iddia ediliyor. 

Wall Street Journal'ın konuştuğu "Konuyla alakalı kişiler" olarak adlandırdığı 2019 yılında 3 adet yeni iPhone çıkabileceğini ifade etti. Bu çıkacak olan cihazlardan en üst modeli 3 adet lensli kamera ile görücüye çıkacağı duyuruldu. Bahsi geçen bu iPhone modelinin en büyük ekranlı model olarak karşımıza çıkacak bir cihaz olarak kabul edebiliriz. Ayrıca bu cihaz hakkında çok fazla bilgi olmadığını tamamen hakkında dolaşan iddialardan edindiğimiz bilgilerle yazdığımı hatırlatmak isterim. 

Apple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştüApple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştü

Apple'ın katlanabilir iPhone'u görüldü 

Apple, önümüzdeki yıllarda tamamen OLED ekrana geçiş yapabilir. 

En ucuz iPhone modelinin LCD ekran kullanmaya devam edeceğini altını çizen rapor, iPhone 11 ve iPhone 11 Max'ın OLED kullanacağını ifade ediyor. iPhone XS ve iPhone XS Max'ın da OLED ekran kullandığını sizlere hatırlatmak istiyorum. Bu duruma karşılık olarak Apple, 2020 senesinde LCD'yi tamamen geride bırakabilir. iPhone XR'nin beklenenin altında kalan satışları ise Apple'ın OLED'e daha da yaklaştırmış oldu. Fakat görünen o ki, 2019 yılında tamamen OLED'e geçmek için daha çok erken.  Diğer rakip firmalar ise lens sayısını artırırken Apple'da bu konuda boş duracağını hiç sanmıyorum. Fakat geçen her dedikodu da olduğu gibi burada da bir miktar şüphe içerisinde beklemekte fayda olduğunu siz değerli okurlarımıza hatırlatmak istiyorum. 

 

 


iPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride BıraktıiPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride Bıraktı
Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!

PAYLAŞ