iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max karşılaştırması - Haberler - indir.com

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max karşılaştırması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-11 09:04:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple kullanıcılarının büyük merakla beklediği iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Max uzun bekleyişin ardından dün gece büyük bir heyecanla tanıtıldı. Peki bu cihazları birbirinden ayıran özellikleri neler?

iPhone 11 fiyatları tanıtım öncesinde sızdırıldı!iPhone 11 fiyatları tanıtım öncesinde sızdırıldı!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi olan ve akıllı telefon pazarında da büyük bir pay sahibi olan Apple, heyecanlı bekleyişin ardından Eylül etkinliğinde iPhone 11'i tanıttı. 

Peki Bu Muhteşem Serinin Özellikleri ve Fiyatları Nasıl

Şu anda mobil telefon pazarının en büyük firmalarından birisi olan ve pazarın büyük çoğunluğunu elinde tutan Apple A13 Bionic yonga setinin yanı sıra kamera tarafında da yeni cihazlarda önemli bir değişiklik yaptı. Asıl dikkat çeken değişim ise tek kamera stratejisi yerine üç kamera stratejisine yönelmiş olması.

Huawei'nin beklenmedik bir çıkış yakalamasının ardından satışlarında büyük bir düşüş yaşayan dev firma, bu gerilemeye dur demek için kolları sıvamıştı. Yeni ve son derece iddialı bir hamle yapan Apple, dün tanıttığı iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Max modelleri ile Huawei'yi geride bırakmayı planlıyor. 




iPhone 11'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?iPhone 11'in Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

PAYLAŞ