iPhone 11 İçin Hazırlanan Kılıflar - Haberler - indir.com

iPhone 11 İçin Hazırlanan Kılıflar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 13:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Her yıl akıllı telefon dünyasının en çok beklenen modeli olan iPhone için bu yıl da büyük yenilikler bekleniyor. Mobil pazarın önemli bir ismi olan Apple, yeni nesil iPhone etkinliğini çok yakın bir zamanda gerçekleştirecek. Tanıtım tarihi yaklaştıkça cihaza dair olan özellikler ve yenilikler de ortaya çıkmaya başlıyor. Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden modeller için şimdi ise isimsiz kaynakların sızıntıları yoğunlaşmış durumda. Son yaşanan gelişme ile beraber ise söz konusu iPhone 11 serisi olması beklenen yeni cihazlar için kılıfları iddia edilen bazı fotoğraflar ortaya çıktı. Apple’ın resmi olarak 10 Eylül tarihinde gerçekleştireceği iPhone 11 etkinliğinde yeni nesil cihaz serisini göreceğiz. Gelin şimdi ortaya çıkan bu görsel ne kadar detay veriyor bakalım.

iPhone 11 Kılıfları Ortaya Çıktı

Duyumları ile ünlü isim olan Ben Geskin tarafından yeni model iPhone cihazlarının tasarımlarını gösteren bir fotoğraf paylaşıldı. Ben Geskin tarafından ifade edilene göre iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin kılıflarının satışta olduğu ifade edildi. Fotoğraf kaynağı henüz belli olmazken, fotoğrafların doğru olma şüphesi de bulunuyor. Ancak bir başka düşünceye göre bu kılıfların satışını gerçekleştirenlerin güvenilir bir kaynağa sahip olduğu veya henüz dedikodulara yönelik bir kılıf üretimine geçtiği düşünceleri bulunuyor.

Galaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırmasıGalaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırması

 

pic.twitter.com/oHOy5W4clM — Ben Geskin (@BenGeskin) 29 Ağustos 2019

 

 

Geskin tarafından ise bu görselde yer alan kılıfların resmi olmadığı ifade ediliyor. Hali hazırda Apple daha tanıtım gerçekleştirmediği için kılıfların da resmi tasarıma göre yapılmadığı oldukça belli durumda. Yeni iPhone 11 modeli ile beraber tasarım yönünde değişikliğe gidilebileceği ve özellikle kamera modülü tarafında yeniliğin olması bekleniyor. Bakalım model beklendiği gibi kare bir kamera modülüne sahip olacak mı göreceğiz.


iPhone'un sar değeri gittikçe yükseliyoriPhone'un sar değeri gittikçe yükseliyor

PAYLAŞ