iPad'e Özel Fotoğraf Editörü: Adobe Photoshop Mix (Video) - Haberler - indir.com

iPad'e Özel Fotoğraf Editörü: Adobe Photoshop Mix (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

iPhone için Lightroom uygulamasını yayınlandığını az önce yaptığımız haberle duyurduğumuz Adobe, şimdi de iPad'e özel olarak geliştirdiği fotoğraf editörü Photoshop Mix'i App Store'da indirmeye sundu.

Photoshop CC ve Lightroom CC yazılımlarıyla senkronize bir şekilde çalışma özelliğine sahip olan Photoshop Mix, iOS 7 işletim sistemine sahip iPad cihazlar üzerinde kullanılabiliyor.

Aobe Photoshop Mix

Uygulama sayesinde iPad kullanıcıları Creative Cloud kapsamındaki fotoğraflarına ulaşabilecekleri gibi bu fotoğrafları manipülasyon odaklı değişikliklerle düzenleme imkanına da sahip olabiliyorlar. 

Ayrıca düzenlenen fotoğrafların sosyal medya platformları üzerinde paylaşılması noktasında büyük kolaylık sağlayan Photoshop Mix, bölgesel değişiklik desteğini de kullanıcılarına sunuyor. Uygulama katmanlarına ulaşılabilen PSD formatına da destek vermektedir.

Tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunulan Photoshop Mix uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden iPad'inize indirebilir ve yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Adobe Photoshop Mix Tanıtım Videosu


PAYLAŞ