iPad üzerinde, Whatsapp Web nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

iPad üzerinde, Whatsapp Web nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-05 13:55:17
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Whatsapp, günümüzde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından birisi olarak biliniyor. İlk çıktığı zamandan itibaren Whatsapp'a ciddi değişiklikler oldu kullanıcılar açısından çok daha rahat bir hale getirildi. Normalde, Whatsapp uygulaması akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma uygulaması. Fakat sonrasında Whatsapp'ın Web sürümü de çıktı. Whatsapp'ın web sürümü, kullanıcıların akıllı telefon üzerinde Whatsapp uygulamasındaki QR kodunu, bilgisayarda web.whatsapp.com adresine okutarak, Whatsapp'ı bilgisayarınız üzerinde kullanmanızı sağlıyor. Böylece yazışmalarınızı daha rahat gerçekleştirebiliyor ya da telefonunuzun şarjı olmadığı takdirde iletişiminizi Whatsapp Web üzerinden kurabiliyorsunuz.

Whatsapp Web, yaklaşık olarak 3 yıldır Whatsapp kullanıcılarına sunulmuş durumda. Whatsapp Web sayesinde kullanıcılar Whatsapp uygulamasını masaüstünde kullanma imkanına sahip olabiliyorlar. Whatsapp Web, masaüstünde kullanıldığı gibi, iPod Touch ya da iPad'lerde de kullanılabiliyor. Eğer, Whatsapp Web özelliğini iPad ya da iPod Touch üzerinde kullanmak istiyorsanız, bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor.

Whatsapp Web sürümünü iPad ya da iPod Touch üzerinde çalıştırmak için, Safari tarayıcınızda web.whatsapp.com adresine gidin. Safari sizi whatsapp.com'a yönlendirdiğinde, adres çubuğunun yanında yer alan yenileme butonuna 'Masaüstü Sürüme Git' yazısını görene kadar basılı tutun. Bu seçenek çıktıktan sonra masaüstü sürümüne gidin ve akıllı telefonunuzdan QR kodunu taratın. Kodu okutmak için izlemeniz gereken yol iPhone için; Ayarlar > WhatsApp Web, Android için; Menu > WhatsApp Web. Kodunuzu okuttuktan sonra, tüm işlemleri tamamlamış oluyorsunuz ve Whatsapp Web'i iPad'inizde kullanmaya başlayabiliyorsunuz.





PAYLAŞ