iPad Pro tasarımlı iPad Air ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPad Pro tasarımlı iPad Air ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-28 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’dan yeni bir iPad Air modeli uzun süredir gelmesi bekleniyordu. Gündeme çeşitli noktalarda gelmeye devam eden model için şimdi ise tasarımın gözüktüğü bazı detaylar ortaya çıktı. Sızıntısı gerçekleşen kullanım klavuzu görsellerine göre yeni iPad Air, iPad Pro benzeri bir tasarıma sahip olarak gelecek. Face ID yerine Apple için bir ilke imza atılarak bu noktada yanda yer alan Touch ID görebiliriz. Bu kapsamda parmak izi tarayıcısına da sahip olması düşünülürken, geçtiğimiz günlerde bahsi geçen iPad Air 4 gibi bir model olması bekleniyor. Ancak söz konusu sızıntıları gerçekleşen bu tabletin 2021 Mart ayında çıkacağı söyleniyordu. Bu noktada daha çok erken bir sızan bu içeriğin sahte olma olasılığı da bulunuyor.

Yeni iPad Air, Touch ID’ye sahip olabilir

iPad Pro bootloop sorunu ile karşı karşıyaiPad Pro bootloop sorunu ile karşı karşıya

Yeni yılda 2021 Mart tarihinde tanıtılma düşüncesi de yanlış olabilir. Bu yeni iPad Air’i önümüzdeki ay lanse etme ihtimali bulunan teknoloji devi Apple’ın yeni tableti arkadaki manyetik bağlantılar ile Magic Keyboard ile uyumlu tasarlanmış gibi gözüküyor. Arka yüzeyde tek bir kamera sahip olacak olan ve diğer detayları hala söylenti olan bu tablet, şimdilik iPad Pro modelleri pahalı bulan kullanıcılar için vazgeçilmez bir cihaz olacak gibi duruyor. Yeni iPad Air modelinin yanı sıra Apple cephesinden birde mini-LED ekranlı bir iPad Pro bekleniyor.

Bu tabletin ise işlemci gücünü 5 nm üretim sürecine sahip A14X Bionic işlemcisinden alması bekleniyor. TSMC’nin yine 5 nm üretim sürecinden çıkacak olan Kirin 1000 ile beraber bu yıl üretime başlanacağı A14X Bionic, çok yüksek bir performans sunacağı söyleniyor. Ayrıca kesin olarak 5G desteğine sahip olacağı ve yeni tablet modelinde 120 Hz ekran yenileme hızı ile 2020 yılının sonunda gelmesi bekleniyor.


Google iPhone ve iPad modelleri için güvenlik desteğini arttırıyorGoogle iPhone ve iPad modelleri için güvenlik desteğini arttırıyor

PAYLAŞ