iPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

iPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-14 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

91Mobile kaynaklı habere göre Apple’ın yeni nesil 2021 model iPad Pro tablet modelinin görüntüleri ortaya çıktı. Medyaya servis edilen görüntüler, yıl sonunda resmi olarak gelecek olan tabletin, tasarımına dair detayları da belli etmiş oluyor. Bu söz konusu tabletin tasarımının nasıl olacağı kullanıcıları tarafından oldukça merak ediliyordu. Bu yeni tablet Apple için bir ilk olacak ve ilk kez Apple’ın 5G destekli bir tablet modelini pazarda göreceğiz. Apple’ın 2021 yılının sonlarına doğru yeni bir iPad Pro modelini pazara sunması bekleniyor. Önümüzdeki dönemlerde ise konu hakkında birçok sızıntı karşımıza gelecekken, tabletin 5G desteğine sahip olması ve A14 Bionic işlemcisinden güç alması bekleniyor.

Diğer yandan bugüne kadar duyurulan her özelliğin bir adım daha gelişerek gelmesi bekleniyor. 91Mobiles tarafından elde edilen görüntüler ise 2021 model iPad Pro’nun nasıl görüneceğini karşımıza çıkartıyor.

iOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandıiOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandı

2021 model iPad Pro ortaya çıktı

Söz konusu bu görüntülerin çok güvenilen anonim bir kaynak tarafından yayınlandığını belirtiyor. Servis edilen görüntüler, tabletin teknik çizimlerini ortaya çıkartıyor. Bu durumda ise yakın zamanda gelecek olan iPad Pro’nun nasıl görüneceğine dair detaylar da belli olmuş oluyor. 2021 model iPad Pro modelinin 12.9 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olarak gelmesi bekleniyor. Ortaya çıkan görüntüler de bu özelliği destekler olurken, 2020 model iPad Pro modelinin neredeyse aynı tasarım çizgisine sahip olması bekleniyor. Bu durumda Apple’ın 2020 yılında başlatmış olduğu keskin hatlara sahip tasarım dilinin 2021 yılında da süreceği düşünceleri akıllara geliyor.

Görüntülere göre iPad Pro 2021 modeli sol arka köşede ikili kamera kurulumuna sahip olacak. Bu kameralara LED flaş ve ek olarak LIDAR sensör eşlik edecek. Apple’ın güç tuluna Touch ID koyablieceği de düşünülüyor. Sızdırılan görüntüler kapsamında 2021 model iPad Pro modelinin USB-Type C girişine sahip olacağı gözükürken, bağlantının her iki yanında hoparlör göreceğiz. Ayrıca yan çerçevelere de hoparlör dahil edilmesi bekleniyor. Bu noktada kullanıcılara 4 hoparlörlü bir tasarım sunulmuş olacak. Modele dair önümüzdeki aylarda daha net bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.


Uygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılarUygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ