iPad Mini'nin muhtemel görüntüsü ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPad Mini'nin muhtemel görüntüsü ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-16 13:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın yeni nesil ürünlerinin tanıtımına aylar kala, cihazlara dair detaylar görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketi iPad modelleri serisi için yakın zamanda lansmanı gerçekleşmesi beklenen iPad Mini 6 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Akıllı tablet denildiği zaman pazarın lider konumunda yer alan Apple’dan yeni önemli modelleri Eylül ayı ile beraber göreceğiz. 2010 yılında ilk defa çıkan iPad modelinin üzerinden 10 yılı aşkın süre geçerken, bu süreçte şirketin tablet pazarındaki zirvedeki konumu devam ediyor. Günümüzde yüksek performanslı modelleri ile dikkat çeken Apple, son olarak M1 işlemcili iPad Pro ile bilgisayarları geçen performansı ile büyük ekranlı modellerini sunmuştu.

Şimdi ise büyük ekran sevmeyen kullanıcılar için yeni iPad Mini modelini yakında göreceğiz. Önümüzdeki süreçte tanıtımı olması beklenen iPad Mini 6 hakkında bilinenler neler gelin bakalım.

iOS 15 ve iPadOS 15 resmen duyuruldu!iOS 15 ve iPadOS 15 resmen duyuruldu!

iPad Mini 6 tasarımı ilk defa ortaya çıktı

Farklı tahminleri ile bilinen ünlü analist Jon Prosser, Rendersbylan adlı bir tasarımcı ile ortak çalışmış ve cihazların muhtemel tasarımlarını paylaştı. Küçük boyuta sahip olan yeni iPad Mini modeli, iPad Air ve iPad Pro modelinde olduğu gibi keskin hatlar ile köşeli bir tasarımla gelecek. Modelde Face ID teknolojisinin yer almayacağı beklenirken, güç butonuna entegre bir Touch ID sensörünün tablet modelinde yer alması bekleniyor. Şuan için piyasada bulunan iPhone 12 ailesine güç veren Apple 14 Bionic işlemcisinden güç alacağı belirtilen yeni iPad Mini tabletin 5G desteği de olacak.

Lightning girişi yerine USB-C portu yer alacakken, hoparlörlerin ciddi oranda geliştirilme iddiaları bulunuyor. Aksesuar noktasında ise Air ve Pro’nun gerisinde olmayacak olan bu model Apple Pencil ve Smart Keyboard için bağlantı noktalarına sahip olacak.


iPadOS 15 alacak cihazlar duyurulduiPadOS 15 alacak cihazlar duyuruldu
Yeni iPad Mini tasarımı sızdırıldıYeni iPad Mini tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ