iPad mini ve iPhone 13 Pro teslimatının ertelendiği duyuruldu - Haberler - indir.com

iPad mini ve iPhone 13 Pro teslimatının ertelendiği duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-23 19:00:16
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

iPad mini ve iPhone 13 Pro teslimatları Apple tarafından bir ülkede ertelendi. Bunun yanı sıra belirli renk seçenekleri de Kasım ayı içerisinde sunulacak. 

Apple'ın iPad mini ve iPhone 13 cihazları ABD'de yaşayan kullanıcılar tarafından yoğun bir ilgi görüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde iki cihazda ön sipariş verilmeye başladı. Bunun yanı sıra bazı yapılandırmalar sebebiyle de şirket tahmini olarak teslim tarihlerini Kasım ayı olarak bildirdi. California Streaming etkinliğinde sunulan iPad Mini, Amerika Birleşik Devletleri’nde stok konusunun büyük bir etkisi olduğu görülüyor. 

Apple aşsız çalışanlarına sürekli test yaptıracakApple aşsız çalışanlarına sürekli test yaptıracak

iPad mini, Wi-Fi sürümleri 24 Ekim’de tekrar satın alınabilir

Apple Store mağazasının online mağazası üzerinde şu an satışta olan Uzay Grisi, Mor ve 256 GB Yıldız Işığı iPad Mini modellerinin Wi-Fi sürümleri 24 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasından sunuluyor. Bunun yanı sıra bütün pembe Wi-Fi modelleri, 64 GB Yıldız ışığı seçeneği ve 64 GB hücresel özelliklerin tamamı 14 Ekim ile 21 Ekim tarihleri arasında sunuluyor. Geçtiğimiz haftanın son günlerine doğru ön sipariş işlemlerinin başlamasından yaklaşık olarak beş gün sonra iPad teslimat tahminleri ise 19 Ekim'e kadar geriledi. Şirket bazı modelleri ile bu ay içerisinde daha da geriye çekildi.

iPhone 13 Pro 21 Ekim’de teslim ediliyor

iPhone 13 Pro tarafına değinildiğinde durum pek de bu şekilde görünmüyor. Hem Pro hem de Pro Max'in büyük renk ve depolama alternatifleri ABD kullanıcıları için 21 Ekim ve 28 Ekim tarihleri arasında sunulacak. İlk olarak iPhone 13 mini'nin kullandığı malzemelerin Ekim ayının ilk günlerinde sunulması planlar içerisinde yer alıyor. Standart olarak sürümün yapılandırılması ise ayın ortasına kadar ilerledi. Fiziksel olarak faaliyet gösteren Apple Store mağazalarının 24 Eylül tarihinde sınırlı bir şekilde iPhone 13, iPad mini ve dokuzuncu nesil iPad stoğuna sahip olması da beklentiler arasında yer alıyor. ABD'de ertelenen bu teslimatların Türkiye'ye nasıl yansıyacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Apple'ın yeni cihazları iPhone'lar hakkında elde edilen güncel bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Apple,  iMovie ve Clips'i ProRes desteğiyle güncelliyorApple,  iMovie ve Clips'i ProRes desteğiyle güncelliyor

PAYLAŞ