iPad Mini 6 tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

iPad Mini 6 tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-22 17:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple’ın ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip olan yeni iPad Mini modelinin tasarımı ortaya çıktı. Piyasada daha önce iPhone 12 Pro, Galaxy Note 20 ve Google Pixel 5 modellerinin taslak çizimlerini sızdıran David Kowalski şimdi ise 6.nesil iPad mini modeline dair bir taslak görsel ortaya çıktı. Paylaşılan söz konusu sızıntıya baktığımız zaman modelin böyle bir tasarıma sahip olup olmayacağı henüz belli değil. Baktığımızda ince ekran çerçevelerine sahip olacağı gözüken bu modelin ön tarafında görüntülü görüşmeler için bir kamera bulunuyor. Arka tarafta ise bir adet kameranın yer aldığı bu tabletin taslak tasarımı sahip olduğu ince çerçeve ile dikkat çekiyor.

Yeni iPad mini ekrana entegre parmak izi ile gelebilir

Uygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılarUygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılar

Mac Otakara’nın daha önce yaptığı açıklamaya göre tabletin ekran boyutunun büyüyeceği söylenmişti. 2019 yılında satışa sunulan model 5.nesil iPad mini cihazında 7.9 inç büyüklüğünde ekran kullanan Apple, 6.nesil iPad mini de ise 8.4 inç büyüklüğünde bir ekran kullanması bekleniyor. Tablet tasarımının iPad Air 3’e benzeyeceği düşünülürken, Touch ID parmak izi sensörü olan bu tablette ekrana entegre teknoloji ile geleceği iddia ediliyor. Ekrana entegre edilmesi halinde ise iPad mini 6, ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip ilk iOS model olacak.

iPhone ailesinde kullanılan A14 Bionic işlemcisinden güç alması beklenen bu yeni tabletin, gövdesinde alüminyum malzeme yer alacağı söylenirken, kaynaklara göre cihazın Mart ayında tanıtılacağı iddia ediliyor.


iPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılariPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ