iPad Mini 6, iPad Pro'dan daha küçük olabilir - Haberler - indir.com

iPad Mini 6, iPad Pro'dan daha küçük olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-10 19:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Piyasaya yeni sürülecek iPad Mini 6 modelinin iPad Pro modelinden daha küçük olabileceği öne sürüldü. 

Küçük formda ancak daha güçlü olması beklenen iPad Mini 6 hakkında uzun zamandan beri gündeme yeni iddialar geliyor. Paylaşılan son bilgiler ise boyut ve bazı özellikler konusunda yeni özelliklerin öğrenilmesini sağladı.

iPad Mini 6 çıkış tarihi ertelenebiliriPad Mini 6 çıkış tarihi ertelenebilir

Apple’ın tablet serisi iPad'lerde değişim sürüyor

Tablet serisinde ciddi bir değişim içerisinde olan Apple, iPad mini 6 modeli için hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle eski modellerde kullanılan çerçeveler ve ana düğmeleri terk ederek yeni bir tasarıma geçiş yapan Apple, iPad Mini 6’da da benzer bir tasarım ile piyasaya çıkacak.

iPad Mini 6 için yeni iddialar Kore’den geldi

iPad Mini 6 ile ilgili Kore'de yayın yapan Naver adındaki yeni blog sitesinde iPad Mini 6 hakkında paylaşılan yeni sızıntılar tüm dünyada dikkat çekmeyi başardı. Gönderiye göre piyasaya sunulacak iPad Mini 6 modeli tasarım açısından iPad Pro ile çok fazla benzerlik gösterecek. İddialar öylesine güçlü ki yeni modelin iPad Pro’nun küçük bir örneği olacağı konusunda oldukça emin konuşuluyor.

Cihazın tasarımı dışında gümüş ve gri olmak üzere iki farklı renkle piyasaya sunulacağı belirtilen açıklamaya göre cihaz 5G desteği de sunacak. Özellikle 5G yeniliği nedeniyle yeni iPad Mini 6’nın bugüne kadar en pahalı modellerden birisi olacağı da konuşuluyor. Tüm bu bilgiler, yeni cihazda daha yeni ve üst özellikler ile birlikte ciddi bir gelişim yaşanacağına da işaret ediyor. 

Cihaz ile ilgili bugüne kadar sayısız iddia ve özellik gündeme geldiği gibi paylaşılan son iddialar cihaz için son hazırlıkların yapıldığını gösteriyor. Apple tarafından hazırlanacak yeni lansman ile birlikte iPad Mini 6 için net bilgileri öğrenebileceğiz.



PAYLAŞ