iPad Mini 5 modelinden tasarımı ortaya çıkartan sızıntı! - Haberler - indir.com

iPad Mini 5 modelinden tasarımı ortaya çıkartan sızıntı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 10:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Büyük ekranlara olan taleplerin artması ve küçük ekranlı tabletlerin aksine oldukça sektöre damga vurdu. Ancak yeni çıkacak olan bu model, belki bu durum için bir istisna teşkil edebilir. İşte iPad Mini 5 modelinden tasarımı ortaya çıkartan sızıntı!

Apple, iPhone üretimini bir kez daha azaltıyor

Apple Çin'le barışmaya çalışıyorApple Çin'le barışmaya çalışıyor

iPad Mini 5 modelinden tasarımı ortaya çıkartan sızıntı!

Apple şirketinin bu seriyi devam ettirmesi için yeterli gibi gözüken tablet ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. İnternete sızan bilgiler, iPad mini 5 modeline ait olduğu iddia edildi. Apple tabletin yeni versiyonunda kullanıcıların beklentilerini karşılayacak ve iPad Pro'ya benzeyen bir tasarımına sahip olacağı görülüyor. iPad mini geçtiğimiz zamanlarda iPhone ve daha büyük ekranlı Apple tabletleri arasındaki boşluğu kapatmak amacı ile piyasaya sürülüyordu. 

iPhone'ların da ekranlarının büyümesi ile birlikte iPad mini modellerinin artık bittiğine dair bazı değerlendirmeler yapılmıştı. Fakat Apple bu tablet için yeni bir amaç bulmuş gibi. iPad mini 5'e ait olduğu iddia edilen kılıf da bu cihaza ait bazı ipuçları veriliyor. Öncelikli olarak kamera kesiğinin yanında ekstra bir boşluk bulunuyor. Bu da cihazın arkasında bulunan kameranın yanına bir adet flaş ekleneceği tahmin ediliyor. Ayrıca üst tarafta da mikrofon için bir boşluk bırakılmış. iPad mini 5 modelinde 4 adet hoparlör yer alacak. Bu hoparlörden ikisi üstte, ikisi de alt kısımda yer alacak. Ayrıca kulaklık jakı için bir boşluk da bulunuyor. Bu da cihazın USB-C yerine Lightning girişini tercih edebileceği ihtimalini artırıyor. Tabi bu iddialar şu anda sadece sızıntı. 

Apple şirketinden de resmi bir açıklama gelmediği için şu anlık bu özelliklerden sadece bir kısmı da doğru olabilir, tamamı da doğru olabilir. Cihaz ile ilgili teknik detayları ve nasıl bir tasarıma sahip olacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Bakalım Apple şirketi bu seriyi yaşatmak için hangi yöntemlere başvuracak? Çünkü iPhone ve iPad'ler arasında bir bağlantı köprüsü oluşturan bu cihazın ilk geliştirilme amacı artık geçerli değil. Çünkü iPhone modellerindeki ekranların büyümesi ile birlikte iPad'lerle olan ekran büyüklüğü oranı da yaklaşmış oldu. Bu yüzden iPad mini modelinin bittiği hakkında dedikodular çıkmıştı. Fakat Apple şirketi bu model üzerinde çalışmaya devam ediyor.


Apple uygulama içi hediye gönderme dönemini başlatıyorApple uygulama içi hediye gönderme dönemini başlatıyor
Apple çentik yüzünden davalık olduApple çentik yüzünden davalık oldu
Yeni Nesil iPad Pro Hakkında Apple'dan Çarpıcı İtirafYeni Nesil iPad Pro Hakkında Apple'dan Çarpıcı İtiraf

PAYLAŞ