iPad için Office Uygulamaları Güncellendi - Haberler - indir.com

iPad için Office Uygulamaları Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Geçen Mart ayının sonlarına doğru Microsoft tarafından indirmeye sunulan iPad için Office paketi ilk güncellemesini aldı. Word, Excel ve Powerpoint uygulamalarına gelen güncelleme önemli geliştirmeleri beraberinde getiriyor.

Verimlilik odağında en iyi uygulama alternatifleri arasında yer alan iPad için Office paketinin ilk güncellemesinde en dikkat çeken yenilik ise Excel ve Word için PDF dosya gönderme ile üçüncü parti yazı karakterlerinin desteklenmesi oldu.

1.1 sürümüne yükseltilen iPad için Office uygulamalarına gelen yenilikler şöyle;

iPad için Word

iPad için Word'e gelen yenilikler:

PDF gönderme desteğine kavuşan Word ile artık hazırladığınız dosyaları PDF olarak gönderebilirsiniz. Fotoğrafların istediğiniz bölümünü kesebileceğiniz, kırpabileceğiniz ve değişiklikleri geri almak için sıfırlayabileceğiniz Picture Tool (Resim araçları) özelliğine de kavuşan iPad için Word ayrıca Yazı Tipleri menüsünden üçüncü taraf yazı tiplerine ulaşmanızı sağlıyor.

iPad için Excel

iPad için Excel'e gelen yenilikler:

Word'e gelen üçüncü parti yazı tipleri, resim düzenleme araçları ve PDF gönderme desteğine kavuşan iPad için Excel, hızlı kaydırma desteği, harici klavye iyileştirmeleri, daha fazla kağıt boyutu ve ölçekleme seçeneği ile yazdırma düzeni üzerinde kontrol imkanı sağlayan gelişmiş yazdırma seçenekleri ve herhangi bir satır ya da sütundaki verileri seçmek için hücre seçim tutamacını kaydırma özelliklerini sunuyor.

iPad için PowerPoint

iPad için PowerPoint'e gelen yenilikler:

Sunumlarınıza film rulosundan video ekleme özelliğine kavuşan iPad için PowerPoint uygulaması ek olarak sunucu görünümü, resim araçları, sunucu araçları, sunumlara bağlantı eklemenizi ve mevcut bağlantıları düzenleme imkanı sunan Köprüler, üçüncü taraf yazı tiplerine erişim desteğinin yanı sıra PDF gönderme desteği gibi özelliklerle güncellendi.

Yeni özellikleriyle daha kullanışlı bir hale gelen ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz iPad için Office uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz. Manşet Görseli: iMore





PAYLAŞ