iPad için Office Uygulamaları 12 Milyon İndirmeye Ulaştı - Haberler - indir.com

iPad için Office Uygulamaları 12 Milyon İndirmeye Ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Microsoft tarafından geçen hafta uygulama App Store'da yayınlanarak kullanıcılara sunulduğunu duyurduğumuz iPad için Office uygulamaları, geçen 1 haftalık süre içerisinde tam 12 milyon indirme rakamına ulaştı.

Resmi Office Twitter hesabı üzerinden dün gece saatlerinde paylaşılan tweet'te yer alan bilgiye göre iPad için Office uygulamalarının 12 milyon defa indirildiği belirtiliyor. Ücretsiz olarak App Store üzerinde yayınlanan iPad için Office, eğer ücretli Office 365 üyeliğine sahip değilseniz sadece mevcut office dosyalarınızı görüntülemenize izin veriyor.

iPad için Office Uygulamaları

Uygulama üzerinden dosya oluşturmak ya da düzenlemek için Office 365 üyeliği satın almanız gerekiyor. Hal böyle olunca da 12 milyon indirme rakamına ulaşan Office iPad uygulamalarını kullanabilmek için kaç kullanıcının üyelik satın aldığı bilgisi de önemli bir bilgi olarak karşımıza çıkıyor. 

iPad tablet kullanıcıları için yayınlanmış olan Office Word, Office Excel ve Office PowerPoint uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ