iPad için Microsoft Office'e Yazdırma Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

iPad için Microsoft Office'e Yazdırma Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft'un bilgisayar kullanıcıları arasında popüler olarak kullanılan Office yazılımlarıyla benzer özelliklere sahip olan iPad için Office uygulamaları, bugün itibariyle güncellenerek uygulamada olmayan önemli bir eksiklikte giderilmiş oldu.

Geçen ay iOS App Store'da yayınlandığını yaptığımız haberle duyurduğumuz iPad için Office uygulaması, yayınlandığı ilk günde mağazada ilk sıralara yerleşmiş ve oldukça yüksek bir indirilme sayısına ulaşmıştı. 

Ancak bilgisayar sürümünde olan bazı özelliklerin iPad için Office uygulamalarında eksik olması, kullanıcı şikayetlerini de beraberinde getirmişti. Bu eksikliklerden en önemlisi de uygulamalarda 'yazdırma' özelliğinin bulunmaması oldu.

iPad için Office

Bugün yapılan iPad için Office güncellemesiyle beraber giderilen bu eksiklik sayesinde artık kullanıcılar iPad cihazları üzerinde Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarıyla oluşturdukları belge ve dökümanlarını AirPrint özellikli yazıcılar aracılığıyla yazdırma imkanına sahip oldukları gibi Office belgeleri üzerinde seçilen herhangi bir alanı ya da tüm belgeyi kolay bir şekilde kağıt üzerine yazdırarak çıktı alabilecekler.

iPad için Office

Microsoft'un bu uygulamalar için yayınladığı ilk güncellemeyle beraber kullanıcıların Excel tabloları üzerinde bulunan birden fazla sütun yüksekliğini ya da satır aralığını aynı anda seçerek büyütmelerini sağlayacak olan AutoFit özelliğinin yanı sıra PowerPoint uygulamasında hazırladıkları sunumlarda yer alan resim, şekil ve metin kutularını hizalayabilmeleri için de SmartGuides (akıllı kılavuz) özelliği getirildi.

Bunun yanı sıra çeşitli hataların giderilerek daha verimli Office deneyimi yaşayabilmeniz için ayrıca çeşitli performans iyileştirmeleri de yine uygulamalara yapılmış durumda.

Ücretsiz olarak iPad tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz Microsoft'un Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarını içeren iPad için Office uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ