iPad için Microsoft Office Uygulamaları Yayınlandı - Haberler - indir.com

iPad için Microsoft Office Uygulamaları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Microsoft'un PC kullanıcıları için geliştirdiği Word, Excel ve Powerpoint yazılımlarına ait mobil uygulamaları iPad tablet kullanıcıları için Apple App Store'da yerini alarak ücretsiz indirmeye sunuldu.

Şimdilik sadece iPad cihazlara destek veren Office uygulamaları ücretsiz olarak sunulmasına karşılık 'Office 365 Home' adlı uygulama içi satın alma seçeneklerini de beraberinde getirdi.

iPad için Office Excel

Bugün itibariyle yayınlanan Microsoft Office'in iPad uygulamalarında PC sürümlerinde olduğu gibi hemen hemen aynı özellikler yer almakla beraber Word uygulamasını kullanarak metin dosyalarınızı hazırlayabilir, Excel sayesinde tablolar ve formüller oluşturabileceğiniz gibi PowerPoint uygulaması sayesinde de dilediğiniz gibi sunumlarınızı oluşturabilirsiniz.

iPad için Office Word

Paket olarak çıkacağı beklenen Microsoft Office'in aksine ayrı ayrı yayınlanan Office uygulamalarında ayrıca Microsoft SharePoint ve OneDrive entegrasyonu da bulunmakta. Kullanıcılar iPad cihazları üzerinde oluşturdukları Office belgelerini uygulama üzerinden OneDrive bulut depolama servisine aktararak güvenli bir şekilde saklayabilecekleri gibi aynı zamanda diledikleri yerden bunlara ulaşabilecekler.

iPad için Office PowerPoint

Yeni döküman oluşturmak ve düzenleme yapmak için aylık Office üyeliğinin gerektiği uygulamaları kullanıcılar Office 365'in en düşük paketini satın alarak tüm özelliklerinden faydalanabildikleri gibi Office 365 üyeliği olanlar ise iPad cihazlarında uygulamaları hemen kullanmaya başlayabilirler.

iOS 7 ve üzeri işletim sistemine sahip iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Microsoft Office uygulamalarıyla yine bugün itibariyle Microsoft tarafından Android ve iOS sistemli cihazlar için yayınlanan Microsoft Office Mobile adındaki resmi Office yardımcı uygulamalarını da aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz. 





PAYLAŞ