iPad hafızasında yer açma yöntemleri - Haberler - indir.com

iPad hafızasında yer açma yöntemleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-20 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

iPad cihazınızda depolama alanınız bitiyorsa iPad depolama alanını nasıl pratik bir şekilde boşaltacağınız konusunda yazımızdan faydalanabilirsiniz. iPad cihazınızda depolama alanı açmaya yönelik yöntemler ile ilgili olarak nelerin gereğinden fazla yer kapladığını görmek mümkün ve bunlar için yer açmak oldukça basittir.

iPad'de depolama alanı açmak

  • Ayarlar'a gidin
  • Genel'e, ardından Depolama'ya dokunun
  • Üst kısımdaki önerilere bir göz atın ve depolama alanı boşaltmanın hızlı bir yolu olarak isterseniz bazılarını veya hepsini etkinleştirin
  • Birden fazla öneri varsa, daha fazlasını görmek için tümünü göster seçeneğine dokunun
  • Bazı öneriler illa ki etkinleştirilmesi gereken bir özellik olmayabilir ve bazı içeriklerin kaldırılması için elle işlem yapılması gerekebilir
  • Buradan listeden bir uygulamayı kaldırabilir veya doğrudan uygulamayı ana ekrandan silebilirsiniz.

Karşınıza çıkan ekranda uygulamalarınızın kullanmış oldukları depolama alanına göre listelendiğini görmek mümkündür. Bir diğer kullanışlı özellik, her bir uygulamanın kullanıldığı son tarihi görmek mümkündür. Buna ek olarak daha fazla bilgi görmek için tek tek uygulamalara dokunabilir, bazılarını direk olarak verilerini düzenleyebilir, silebilir ve bazıları ise size uygulama ön belleğini boşaltma imkanı sunar. 

iOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandıiOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandı

Kullanmaya gerek duyulmayan Uygulamaları Sil özelliğini kullanmayı ya da uygulamaları elle silmeyi seçerseniz depolama alanında yer açarsınız fakat uygulamadaki kişisel veriler küçük bir alanda yedeklenir. Uygulamayı siler ve ilerde tekrar yüklerseniz verileriniz orada sizi bekler. Uygulamalar ile ilgili olarak yapabileceğiniz birbirinden farklı işlemlerden biri budur. Bu işlemleri adım adım gerçekleştirebilirsiniz. 


Uygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılarUygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılar
iPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılariPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılar
iPad Mini 6 tasarımı sızdırıldıiPad Mini 6 tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ