iPad Air 4 tasarımı netleşmeye başladı - Haberler - indir.com

iPad Air 4 tasarımı netleşmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-03 21:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

1 hafta gibi kısa bir süre önce iPad Air 4 tasarımı için hazırlanmış olan görsellerin yer aldığı söylenen bir kullanım kılavuzu ortaya çıkmıştı. Apple, bu kılavuz hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Söz konusu olan rehber gizemini koruyor.

İnce çerçeveli tabletlere gösterilen rağbeti fırsata çevirmek isteyen teknoloji firması, kimlik doğrulama sisteminin yüze değil dokunmaya bağlı olmasını talep ediyor. Bu bağlamda yeni tablette kullanıcıları Face ID yerine Touch ID karşılayabilir.

Sony açıkladı: PC oyuncuları daha fazla PlayStation oyununa erişebilecekSony açıkladı: PC oyuncuları daha fazla PlayStation oyununa erişebilecek

iPad Air 4 tasarımı netleşmeye başladı

Air serisine yeni bir hava getireceği ifade edilen bu tablet önümüzdeki hafta tanıtılabilir. Zira kendisinin bu sene bitmeden satışa sunulması bekleniyor. Svetapple ekibi tarafından hazırlanan konsept görüntülerini incelediğimizde çerçevelerin, tıpkı 7 gün önce yayımlanan kullanma kılavuzunda olduğu gibi, oldukça ince bir hale getirildiğini görüyoruz.

Ayrıca ana menüye dönme (Home) tuşunun da ortadan kaldırıldığını anlayabiliyoruz. Eğer söz konusu iddiaların doğruluğu var ise bu tabletin ekran büyüklüğü 10.8 inç olacak. Bu da 0.3 inçlik bir artış anlamına geliyor. Geçtiğimiz yıl satışa sunulan iPad Air 2019 modelinin ekran büyüklüğü 10.5 inç idi.

USB-C konnektörüne ev sahipliği yapacağı belirtilen iPad Air 4, güç düğmesi ile Touch ID ikilisinin birleştirildiği bir tablet modeli olarak karşımıza çıkabilir. Birkaç haber kaynağı, birçok güvenilir haber kaynağının aksine Apple'ın bu ürün üzerinde Face ID teknolojisinden faydalanacağını ifade etti. 

Svetapple ekibi tarafından yapılan ilgili açıklamada iPad Air 4 modelinde 4 adet hoparlörün kullanılacağı ifade edildi. Çıkış tarihi ve fiyatı belli olmayan bu tabletin gücünü Apple A14 işlemcisinden alacağı belirtiliyor.

Bilindiği üzere bu işlemci iPhone 12 modellerine de güç verecek ancak A14 işlemcisi ile bu tabletin buluşabilme ihtimalî son derece düşük. Zira bu yılın ilkbahar sezonunda piyasaya sürülen 2020 iPad Pro’da A12Z işlemcisi kullanıldı.


En ucuz Samsung 5G'li telefon Samsung Galaxy A42 5G tanıtıldıEn ucuz Samsung 5G'li telefon Samsung Galaxy A42 5G tanıtıldı

PAYLAŞ