iOS'ta uygulama içi beğenme ve yorum nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

iOS'ta uygulama içi beğenme ve yorum nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 13:25:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Uygulama ve oyunlar, uygulama marketlerde ön plana çıkmak ve daha fazla kişinin indirme yapmasını sağlamak adına uygulamayı kullandığınız zamanlarda bu uygulamayı derecelendirmenizi ister. Açılan sayfalar çoğu kişi için can sıkıcı bir hal aldığı için bu sayfaları tamamen kapatmak elinizd. İşte iOS işletim sisteminde denenen ve etkin bir şekilde sonuç alınan uygulama içi beğenme ve yorum kapatma işlemleri.

iOS'ta uygulama içi beğenme ve yorum kapatma işlemleri

Eğer iOS işletim sistemini kullanan bir telefona sahipseniz aşağıda yer alan adımları takip ederek uygulama ve oyunların sürekli beğenme ve yorum istemelerini engelleyebilirsiniz. Bu tip işlemler sonrasında ekranda herhangi bir hata mesajı ya da beğenme tarzında bir ibare yer almayacak ve bu bakımdan kullanımınıza herhangi bir olumsuz etki yapmayacaktır. Bu işlemler ile birlikte sadece beğenme ve yorum yapılmasına yönelik tavsiye bildirim ekranları görüntülenmesi engellenmektedir. Eğer yeniden bu bildirimleri açmak istiyorsanız yapmış olduğunuz işlemleri geri almanız yeterli olacaktır.

Swarm ile iOS Bildirim Panelinden Check-in YapılabilecekSwarm ile iOS Bildirim Panelinden Check-in Yapılabilecek

Adım adım iOS'ta uygulama içi beğenme ve yorum kapatma işlemleri

iOS işletim sisteminde öncelikli olarak ayarlar bölümüne geçiş yapın.

Ayarlar bölümünde iPhone kimliği seçeneğine tıklayarak ilgili bölüme geçin.  Sonrasında ise açılacak yeni sayfada iTunes ve App Store seçeneğini açın.

Açılacak yeni sayfada uygulama için beğeni ve yorum seçeneğinin karşısında yer alan düğmeyi kapatarak uygulama ve oyunların sizden beğenme ya da yorum yapma isteklerini sonsuza kadar engelleyebilirsiniz.

Oldukça kolay bir şekilde gerçekleştireceğiniz bu işlemler sonrasında uygulamalar için sizden artık herhangi bir değerlendirme istenmeyecektir. Oyunlara giriş yaparken ya da uygulamayı açarken karşınıza çıkan ve sizin için zaman kaybı yaratan ekranlar, bu işlemleri yaptıktan sonra tamamen ortadan kalkacaktır. 

Daha Önce Olmayan, iOS 12 İle Artık Yapılabilen 7 Yeni Özellik


iOS Bildirimlerinin Müzik Sesini Kesmesini Önlemenin 3 YoluiOS Bildirimlerinin Müzik Sesini Kesmesini Önlemenin 3 Yolu

PAYLAŞ