iOS'ta oynaybileceğiniz ücretsiz en iyi 5 oyun - Haberler - indir.com

iOS'ta oynaybileceğiniz ücretsiz en iyi 5 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 12:09:26
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil oyun tutkunları, zaman zaman keyifli vakit geçirecekleri ücretsiz mobil oyunlar arıyorlar ve bu anlamda kararsız kalabiliyorlar. iOS platformu kullanıcıları için mağazada birçok ücretsiz mobil oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasında, ücretsiz oynanabilecek ve keyifli vakit geçirilmesini sağlayacak 5 oyun şu şekilde sıralanabilir;

Blocky Snakes

Snake oyunu 2000?lerden beri oyun tutkunlarının en sevdiği oyunlar arasında yer alıyor. Günümüzde hala karşımıza çıkan mobil oyun, akıllı telefonların çıkması ve teknolojinin ilerlemesiyle birçok farklı şekilde sunuldu. Bunlardan bir tanesi Blocky Snake. Bir labirent içerisinde geçen oyunun grafikleri 3D ve Blocky Snakes App Store üzerinden ücretsiz indiriliyor.

Robin Hood: Sherwood Sniper

Robin Hood: Sherwood Sniper?da, Sherwood ormanında kötü şerifin adamlarına karşı savaş veriyorsunuz. Oyundaki silahınız olan ok ve yay kullanımı oldukça basit olan Robin Hood: Sherwood Sniper, ücretsiz iOS oyunlarından.

Ava Airborne

Ücretsiz bir diğer oyun olan Ava Airborne?da yerçekimine karşı meydan okuyorsunuz. Oyundaki amacınız bombalara çarpmadan ve aynı zamanda yere düşmeden ilerleyebilmek.

Shot Online Golf: World Championship

Özellikle spor oyunlarından hoşlananlar için keyifli olacak oyunlardan birisi, Shot Online Golf: World Championship. Shot Online Golf: World Championship, PC için geliştirilen en iyi golf oyununun yapımcıları tarafından, mobil için geliştirildi. Online oynanabilen oyunda, dünyanın her yerinden oyuncularla oynayabilirsiniz.

Spring Things

Kendisine puzzle oyunu arayanlar için iyi bir öneri olan Spring Things, fizik kurallarıyla uyumlu ve kolay bir kontrole sahip.





PAYLAŞ