iOS'ta Gmail mobil imza nasıl oluşturulur? - Haberler - indir.com

iOS'ta Gmail mobil imza nasıl oluşturulur?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-26 08:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Telefonlarında Gmail uygulamasını kullanan ve mail işlemlerini gerçekleştiren kişiler, mobil imza oluşturarak Gmail’, daha etkin bir hale getirebilir. İşte iOS işletim sisteminde Gmail mobil imza oluşturma adımları.

Emaillerde imzalar kişilerin tanınması ve aynı zamanda çeşitli kişisel bilgilerine ulaşılmasını sağlar. Özellikle birisine ilk defa mail gönderiyorsanız ve tanımadığınız kişilerin hakkınızda bilgi almasını istiyorsanız mobil imza bölümünü kullanmanız önerilir. Böylece gönderdiğiniz maillerin daha etkili olmasını ve aynı zamanda kişilerin hakkınızda herhangi bir soru işaretine sahip olmamasını sağlayabilirsiniz. 

Gmail Android uygulamasına yeni bir özellik geliyorGmail Android uygulamasına yeni bir özellik geliyor

Gmail'de ileti dizisi görünümü nasıl kapatılır?

iOS: Gmail’de mobil imza oluşturma işlemleri

Gmail için yapacağınız mobil imza oluşturma işlemleri için öncelikli olarak Gmail uygulamasını açın.

Daha sonrasında sol üst köşede yer alan üç çizgiye tıklayarak menüden ayarları açın. Aşağıda yer alan ayarlar bölümünü açtığınızda ekranda uygulama ile ilgili farklı ayarlar listelenecektir.

Burada mobil imzanızı oluşturabilmek adına imza ayarları bölümüne geçiş yapın ve ekranda yer alacak mobil imza seçeneğini aktif hale getirin.

Bu bölüm aktif hale getirildikten sonra ise alt tarafta bir kutucuk görüntülenecektir. Bu kutucuğu basit editör panelini kullanarak imzanızı girebilirsiniz.

Böylece göndereceğiniz her e-postanın altında Mobil imzanız yer almaya başlayacaktır. Eğer mobil imzanızın her mail ile gönderilmesini istemiyorsanız ya da mobil imza kullanmaktan vazgeçtiyseniz yapmış olduğunuz tüm bu işlemleri geri almanız ve mobil imza seçeneğini pasif duruma getirmeniz yeterli olacaktır. 

Gmail Android Üzerinden Para Transferi Nasıl Yapılır?


İlgili uygulamalar
Gmail çevrimdışı nasıl kullanılır?Gmail çevrimdışı nasıl kullanılır?
Gmail hesabı nasıl silinir?Gmail hesabı nasıl silinir?
Android'de Gmail İle EşitlemeAndroid'de Gmail İle Eşitleme

PAYLAŞ