iOS'ta Firefox İle dosya nasıl indirilir? - Haberler - indir.com

iOS'ta Firefox İle dosya nasıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-03 12:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Tarayıcı konusunda farklılık yaratılabilmesi ve kullanıcıların özellikle masaüstünde kullandığı tarayıcıları mobilde kullanabilmesi adına son derece zengin bir seçenek mevcut. Özellikle iOS işletim sistemi kullanan ve bu işletim sisteminde Firefox tarayıcısını tercih eden kullanıcılar, Firefox kullanımında yardım almak durumunda kalabilir. Özellikle bir dosya indirilmesi halinde, Firefox ile dosya indirme işlemlerinin bilinmesi mevcut indirmelerin kolay bir şekilde yapılmasını sağlar. Fakat bu konuda zorlanıyorsanız dosya indirmek adına aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. 

Firefox'ta Eklenti İzinleri Nasıl Kontrol Edilir?

Chrome, Firefox ve Safari'de DNS Önbelleği Nasıl Temizlenir?Chrome, Firefox ve Safari'de DNS Önbelleği Nasıl Temizlenir?

iOS Firefox ile dosya indirme işlemleri

Firefox için geliştirilen yeni özelliklerden bir tanesi olan dosya indirme, telefon üzerinde kolay bir şekilde indirme kontrolü sağlıyor. Bu nedenle Firefox kullanıcılarının öncelikli olarak uygulamayı en son versiyona güncellemesi gerekiyor. Güncelleme tamamlandıktan sonra ise ilgili özellik kullanılabilir duruma gelecektir.

İndirme işlemlerini yapmak için hangi dosyayı indirmek istiyorsanız mevcut web sitesine giriş yapın ve normal bir dosya indirme işlemlerini takip ederek dosyayı Firefox üzerinden indirin. Kullanıcıların en çok takıldığı noktalardan bir tanesi Firefox üzerinden indirilen dosyaların nereye gittiği. Bu tip durumlarda ise kullanıcıların Files uygulamasını kullanması gerekir. 

Hayatınızı kolaylaştıracak 9 Firefox eklentisi

Files uygulamasını açın ve ardından on my phone seçeneğini seçin.

Firefox klasörü bu seçim ile birlikte görüntülenecektir. Bu bölümde Download klasörü Firefox tarayıcı üzerinden yapılmış olan tüm indirmelerin saklandığı bölümdür. Yaptığınız indirmeleri bu bölümde görebilirsiniz. Bu açıdan bu bölüme erişmeniz, Firefox üzerinden yüklediğiniz tüm dosyalara erişim imkanı sağlayacaktır.


İlgili uygulamalar
Firefox ile Youtube videolarında ekran görüntüsü nasıl alınır?Firefox ile Youtube videolarında ekran görüntüsü nasıl alınır?
Mozilla, Firefox Focus'a Reklam Engelleyici EkleyebilirMozilla, Firefox Focus'a Reklam Engelleyici Ekleyebilir

PAYLAŞ