iOS'a Netflix akılı indirme özelliği geldi - Haberler - indir.com

iOS'a Netflix akılı indirme özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 10:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Netflix için geliştirilen akıllı indirmeler özelliği iOS işletim sistemi için de kullanıma sunuldu. İşte akıllı indirmeler ile ilgili yaşanan değişiklikler. 

Netflix, 2018 yılının izlenme rakamlarını açıkladı 

Netflix Animasyon Logosunu YenilediNetflix Animasyon Logosunu Yeniledi

2018 yılı içerisinde Android işletim sisteminde yapılan değişiklikler sonrasında Netflix kullanıcılarının çevrimiçi izleme deneyimini arttıran akıllı indirme özelliği sunulmuştu. Bu özellik ile birlikte özellik, dizi izlemeye başlayan kişilerin kesintisiz bir şekilde izleme yapabilmesi adına bir sonraki bölümleri telefonda depoluyor ve bölümleri izledikten sonra da telefondan bu bölümü siliyordu. Çalışma prensibi bu şekilde gerçekleştirilen akıllı indirme özelliği Android’e sunulduktan sonra iOS için de beklenti yaratmıştı. Fakat ilgili özelliğin iOS için geliştirilmesi oldukça uzun sürdü ve aradan geçen aylar sonrasında iOS işletim sistemi kullanıcılarına da yine ilgili özellik sunulmuş oldu.

Akıllı yönetimi ile video izlemeyi kolaylaştırıyor

Netflix için geliştirilen bu özellik, kullanıcıların telefon depolama alanında silme işlemlerini yapmaya gerek kalmaması sayesinde de işleri kolaylaştırıyor. Öyle ki indirme işlemlerinin silinmemiş olması halinde kullanıcıların depolama alanları kısa süre içerisinde dolma riski taşıyacak. Netflix için iOS işletim sisteminde sunulan bu yenilikten yararlanmak istiyorsanız uygulamayı son versiyona güncellemeniz gerekiyor.

Güncelleme sonrasında ise uygulama ayarları üzerinden ilgili özelliği aktif hale getirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama aktif hale geldikten sonra ise herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek kalmadan indirmeler yapılacaktır. 

Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri


İlgili uygulamalar
Netflix Abonelik Ücretleri ZamlanıyorNetflix Abonelik Ücretleri Zamlanıyor
Netflix Hesabı nasıl iptal edilir?Netflix Hesabı nasıl iptal edilir?

Netflix Türkiye Pazarına Giriş Yaptı


PAYLAŞ