iOS ve Android En İyi Futbol Takip Uygulamaları - Haberler - indir.com

iOS ve Android En İyi Futbol Takip Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 13:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Liste

 Günümüzün belki de en popüler ve en fazla takip edilen sporu Futbol olarak kabul ediliyor. Bu modern spor dalı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıkı bir şekilde takip ediliyor. Dünyanın her alanında yer alan futbol artık mobil cihazlar gelişmesi ile beraber çok daha basit bir şekilde izlenebilip, takip edilebiliyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde hem Android hemde iOS’da yer alan en iyi futbol skor takip uygulamalarını derledik. Bu futbol takip uygulamaları sayesinde nerede olursanız olun futbol takımlarının anlık sonuçlarını ve gidişatlarına yönelik skor takiplerini gerçekleştirebilirsiniz.

iOS ve Android En İyi Futbol Takip Uygulamaları

Maçkolik

Maçkolik ile tüm dünyada yer alan ligleri kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Anlık bildirim özelliği ile müsabakalara yönelik skor bilgileri ve maç takiplerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Oynanan maçlar hakkında kadro, puan tablosu ve ilk on bir oyuncuları gibi birçok detaya anlık olarak erişmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca oynanan maçın aralarındaki geçmiş maçlara ve çeşitli sporcu bilgilerine dahi kısa sürede erişebilirsiniz. Maçkolik uygulaması hem Android Google Play Store hemde iOS App Store platformları üzerinde ücretsiz bir şekilde indirilebilir durumda.

SafaScore

Canlı futbol takip uygulamaları arasında yer alan SafaScore başarılı arayüzü ile dikkat çekiyor. Yüzlerce lig ve maçları kolay bir şekilde anlık olarak takip edebilirsiniz. Her ülke için ayrılan futbol liglerini ve maçları hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca maç esnasında gol, kart veya bitiş gibi durumlar için bildirim ayarlarını gerçekleştirebilirsiniz. Dilediğiniz maçı favorilere katarak öncelik bildirimleri alabilirsiniz. SafaScore uygulamasını App Store ve Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Sahadan

Birçok kullanıcının tercih ettiği Sahadan futbol takip uygulaması ile tüm maçların skorlarını kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Oynanan maçların ligdeki puan durumları ve aralarındaki müsabakalara kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz maç için kırmızı kart, maç sonu, gol ve ofsayt gibi detaylar için bildirimler alabilirsiniz. Tüm skor detayları ile beraber puan durumu ve geçmiş skor bilgilerine Sahadan ile basit bir şekilde erişebilirsiniz. Sahadan uygulamasını hem Android hemde iOS için ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Futbolist

Futbolist futbol takip uygulaması ile sadece skorları takip etmekle kalmayacaksınız. İçerisinde birçok interaktif içeriği barındıran bu uygulama bu noktada canlı skor takibi haricinde spor haberlerine de yer vermiş durumda. Futbol sever kullanıcılar için sosyal paylaşımlar ve çeşitli istatistikler sunan Futbolist başarılı bir spor takip uygulaması olmayı başarıyor. Ayrıca uygulama sosyal medya paylaşımlarına yönelik viral olan spor ve eğlenceli futbol içerikleri de içerisinde barındırıyor. Futbolist’i hem Android hemde iOS platformları için ücretsiz bir şekilde indirerek deneyimleyebilirsiniz.

Futbol müsabakalarını ve diğer tüm detayları takip edebileceğiniz en başarılı futbol takip uygulamalarını sizler için derledik.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ