iOS ve Android Cihazlar Arasında Rehber Eşitleme Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

iOS ve Android Cihazlar Arasında Rehber Eşitleme Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-25 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir Android akıllı telefon kullanıcısı iseniz, iOS platformuna geçiş yapma kararı aldığınızda bazı yapmanız işlemler gerekiyor. Tam tersi olarak da iOS’dan Android platformuna geçiş için de bazı yapılması gerekenler bulunuyor. Bunların başında ise rehber eşitleme problemi ortaya çıkıyor. İşletim sistemi değişikliği kararı aldığınız zaman yeni cihazınıza daha önceki telefonunuzda  yer alan rehberi aktarmak isteyecekseniz. Bu noktada rehber transferinde yaşanan sorunları ve rehber eşitleme problemini çözmek için yapabileceğiniz adımlardan sizlere bahsedeceğiz. Gelin şimdi iOS ve Android arasında yapabileceğiniz en basit rehber transfer işlemine göz atalım.

Android ve iOS Cihazlar Arası Rehber Eşitleme Sorunu ve Çözümü

Sunucudan ülke engelleme nasıl yapılır ?Sunucudan ülke engelleme nasıl yapılır ?

 Akıllı telefonunuz üzerinden bildirim çubuğuna gelin ve hücresel veri bağlantınızı kapatın. Daha sonra telefonu yeniden başlatarak hücresel veriyi tekrar aktif edin. Bu işlem sonrasında rehber senkronizasyon işlemini yeniden deneyebilirsiniz.

Eşitleme zorlama

Android cihazınızdan Ayarlar menüsüne girin. Daha sonra aşağıda yer alan hesaplar bölümüne erişim sağlayın. Bazı modellerde isim farklılığı olabilirken Huawei cihazlarda kullanıcı hesapları olarak isimlendirilmektedir. Daha sonra hesaplar bölümünden Google kısmına giriş yapın ve kişiler seçeneğini devre dışı bırakıp tekrar etkin edin. Bu işlemler haricinde Snyc Now butonu ile şimdi eşitlemeyi başlatmayı deneyin.

Silinen Dosyaları geri Getirme Nasıl Yapılır?

Google hesabını tekrar ekleyin

Google hesabını kaldırıp tekrar ekleyerek rehber eşitleme işlemini deneyebilirsiniz. Bunun için Ayarlar > Hesaplar menüsünü izleyerek burada cihazınıza tanımlamış olduğunuz hesapları göreceksiniz. Buradan Google seçeneğine girin.

Daha sonra sağ üst alanda yer alan üç nokta simgesine basarak açılan menüde hesabı kaldır seçeneğini seçin. Daha sonra yine Hesaplar menüsü üzerinden hesap ekle diyerek kaldırmış olduğunuz Google hesabını tekrardan ekleyin. Saydığımız tüm bu yöntemler işlevsiz oldu ise, Google Play’de yer alan Contacts Sync Fix adlı uygulamayı telefonunuza yükleyerek eşitleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


iPhone'dan bilgisayara fotoğraf atma nasıl yapılır ?iPhone'dan bilgisayara fotoğraf atma nasıl yapılır ?
Google Maps İle Mesafe ölçme işlemleri nasıl yapılır?Google Maps İle Mesafe ölçme işlemleri nasıl yapılır?
iPhone'dan ön bellek temizleme nasıl yapılır?iPhone'dan ön bellek temizleme nasıl yapılır?

PAYLAŞ