iOS Uyumlu MailBox Güncellendi - Haberler - indir.com

iOS Uyumlu MailBox Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

iOS kullanıcıları arasında popüler olarak kullanılan e-posta istemcisi MailBox, iCloud ve Yahoo mail hesapları için getirilen destek ile beraber güncellendi.

iOS 7 işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch ile uyumlu bir şekilde çalışabilen e-posta istemcisi MailBox, yapılan güncellemenin ardından 1.7.0 sürümüne yükseltilerek kullanıcılarına sunuldu. E-Posta yönetimi alanında kullanıcılarına pek çok kolaylığı sağlayan uygulama bu güncelleme ile birlikte verdiği Gmail desteğinin yanı sıra iCloud ve Yahoo Mail kullanıcılarına da uygulama üzerinden hesaplarına ulaşabilmelerini sağlamış oldu. 

Ayrıca telefon ya da tabletinizin arka planında çalışarak otomatik senkronizasyon özelliğine de kavuşan uygulamaya kullanıcıları rahatsız eden ''help me get to zero'' afişininde kapatılması için ek bir seçenek eklenmiş durumda. Bunlara ek olarak yapılan güncellemede Mailbox için performans geliştirmeleri de yapılmıştır.

Kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunulan ve bugün güncellenen MailBox uygulaması mail kontrol olayınızı oldukça hızlandıracaktır.





PAYLAŞ