iOS Uygulaması Fragmanlar Güncellendi - Haberler - indir.com

iOS Uygulaması Fragmanlar Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Sinema ve Dizi sever iOS kullanıcıları için geliştirilmiş olan Fragmanlar uygulaması son yapılan güncelleme ile birlikte çok sayıda yeniliği de beraberinde getirdi.

iPad, iPhone ve iPod Touch kullanıcıları için yerli, yabancı dizi ve sinema filmlerinin en güncel fragmanlarının yanı sıra detaylı bilgileri sunan uygulama çok sayıda yenilik ve iOS 7 uyumluluğu ile birlikte güncellenerek arayüz ve kullanım kolaylığı bakımından öne çıkan uygulamalardan birisi konumuna yükseldi.

Yapılan yeni güncelleme sonrasında tasarım ve logosunda da değişikliklere giden Fragmanlarda kullanıcılar vizyondaki filmlerin bir listesine ulaşabilecekleri gibi favori ve bildirim ayarı yapabilme özelliğini de kullanabilecekler. Bu sayede de dizi ve film severler bekledikleri içerikler yayına girdiğinde bildirim alarak haberdar olabilecekler.

Bugüne kadar 75 bin indirilme sayısı ile en çok indirilen sinema uygulamaları arasında yer alan Fragmanlar yapılan son güncellemeden sonra 100 bin görüntülenme sayısına ulaşmış durumda. Yeni yıl ile birlikte Android uygulamasının da yayınlanacağı duyurulan uygulamayı iOS sistemine sahip cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

iOS için Fragmanlar Uygulaması





PAYLAŞ