iOS Kullanıcılarına Yeni Whatsapp Güncellemesi - Haberler - indir.com

iOS Kullanıcılarına Yeni Whatsapp Güncellemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 17:30:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Donanım

SMS'i neredeyse tarihin tozlu raflarına kaldıran, her telefonunun olmazsa olmaz uygulaması Whatsapp sürekli kendini geliştiriyor. Kullanıcı deneyimini en üst seviyede tutmayı amaçlayan uygulama, başarılı güncellemeleriyle adından söz ettiriyor. Whatsapp'ın yeni iOS güncellemesi 2.18.90 kullanıcı deneyimini yükseltecek ve uygunsuz içerikleri önleyecek geliştirmelere sahip. 

Güncellemenin öne çıkan ilk özelliği ana ekrana düşen bildirimler aracılığıyla fotoğraf ve GİFlerin açılabilmesi oldu. Bu geliştirme ile iPhone'un 3D touch özelliğini entegre eden Whatsapp kullacılardan artı puan topladı. Artık kullanıcılar bildirim ekranına gelen "görüntü" butonuna basılı tutarak "görüntüle" seçeneği ile karşılaşacaklar. Bu yeni güncellemenin iOS 10 ve üzeri cihazlarda kullanılabildiğini hatırlatmakta fayda var. 

Whatsapp haber doğrulama sistem için düğmeye bastıWhatsapp haber doğrulama sistem için düğmeye bastı

Gelen bir diğer özellik ise hali hazırda Android kullanıcılarının sahip olduğu, "Durum Arama" özelliği oldu. Durum paneli üzerine entegre edilen "Durum Arama" çubuğu ile kişiler arasında gezinmeden aradığınız durumu kolaylıkla bulabilirsiniz. 

En Beğenilen Özellik: Şüpheli Linklerin Algılanması

Whatsapp yeni güncelleme ile şüpheli linkleri algılayabilecek. İlk olarak Temmuz ayında Android beta kullanıcıları ile test edilen bu özellik yeni iOS güncellemesi ile birlikte kullanıma hazır. Bu özellik kullanıcılar ile paylaşılan linklerin güvenli olup olmadığını tıklanmadan önce tespit edebilecek. Link içerisindeki değişik karakterler için uyarı yapabilen geliştirme, beğenileri toplamış durumda. Özellikle ülkemizdeki uygunsuz içerik ve link paylaşımını göz önünde tutacak olursak. Son derece faydalı bir güncelleme olduğunu söyleyebiliriz.


Whatsapp'ta yönetici olduğu için hapse atıldıWhatsapp'ta yönetici olduğu için hapse atıldı
Whatsapp sohbet videoları için yeni bir özellik duyurduWhatsapp sohbet videoları için yeni bir özellik duyurdu
Siri ile, WhatsApp grup sohbeti dönemi başladıSiri ile, WhatsApp grup sohbeti dönemi başladı

WhatsApp sesli arama özelliği videosu


PAYLAŞ