iOS Kullanıcıları için Gerçek Zamanlı Bilgi Yarışması: Quizup - Haberler - indir.com

iOS Kullanıcıları için Gerçek Zamanlı Bilgi Yarışması: Quizup

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bilgisine güvenen kullanıcıların hem kendilerini sınayabilecekleri hem de birbirleri ile gerçek zamanlı olarak yarışabilecekleri Quizup uygulaması App Store' da yayınlandı.

Şu an sadece İngilizce dil desteği bulunan ve İngilizce sorulardan oluşan Quizup' da 250' den fazla kategori altında teknolojiden genel kültüre, bilimden spora, sanattan iş dünyasına, güncel konulardan tarihe kadar 150 binin üzerinde soru bulunmaktadır. Bunlara ek olarak pek çok alanda bilginizi konuşturabileceğiniz uygulamaya Facebook hesabınız ile giriş yaparak arkadaşlarınız ile ya da uygulamanın sizin için seçtiği ve dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan kullanıcılar ile istediğiniz kategori altında yarışabilirsiniz.

İlk olarak başlangıç seviyesinde soruları cevaplamaya başlayacağınız Quizup' da soruları doğru bir şekilde yanıtladıkça dünya ve ülke sıralamalarında üst seviyelere çıkabilir ve yarışma süresince kazandığınız başarıların karşılığı olarak özel rütbeler kazanabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden erişebileceğiniz topluluk forumlarında istediğiniz herhangi bir kategori veya konu hakkındaki tartışmalara katılabileceğiniz gibi bu sayede de sizinle aynı ilgi alanlarına sahip olan kullanıcılar ile tanışarak yeni arkadaşlıklar da kurabilirsiniz.

Quizup şimdilik iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar ile uyumlu olsa da çok yakında uygulamanın Android versiyonunun yayınlanacağını da buradan duyuralım.

Eğer sizde bilginize güveniyorsanız hemen gerçek zamanlı bilgi yarışması Quizup' ı iOS uyumlu cihazınıza aşağıdaki linke tıklayarak indirebilir ve yarışmaya başlayabilirsiniz.

iOS için Gerçek Zamanlı Bilgi Yarışması Quizup





PAYLAŞ