iOS Kule Savunma Oyunu: Beware Planet Earth (Video) - Haberler - indir.com

iOS Kule Savunma Oyunu: Beware Planet Earth (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil ve PC oyunları geliştiricisi Namco Bandai tarafından hazırlanan Beware Planet Earth, çılgın Marslılara karşı amansız bir savunma mücadelesi vermeniz gereken eğlenceli bir kule savunma oyunudur.

20 farklı savunma aracını kullanarak sahip olduğunuz inekleri 23 farklı Marslı düşmana karşı korumanız gereken oyunda 46 seviye ve artan tempoya göre kazanabileceğiniz bonusların yer aldığı 23 farklı bonus seviyesi yer alıyor.

Beware Planet Earth

Zor ve kolay olmak üzere iki farklı moddan oluşan oyunda ayrıca 4 mevsim efektleri de son derece dikkat çekici bir şekilde oyun içerisinde yansıtılmış durumda. Standart kule savunma mekaniklerinin yanında Zapper ve Cowbell gibi hareket ettirmenizi gerektiren öğelerle beraber eğlenceli müzikleri ve heyecanlı oynanışıyla Beware Planet Earth'ü ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınızda farklı bir kule savunma oyunu oynamak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantı üzerinden oyunu cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Beware Planet Earth Tanıtım Videosu


PAYLAŞ