iOS için Yatay Video Çekim Uygulaması: Horizon - Haberler - indir.com

iOS için Yatay Video Çekim Uygulaması: Horizon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

iOS 7 sistemine sahip cihazlarda kullanabileceğiniz Horizon uygulaması sayesinde iPhone, iPad ve iPod Touch cihazınızın kamerası ile her zaman yatay konumda video çekimi yapabilirsiniz.

Sade tasarlanmış arayüzü sayesinde oldukça kolay bir kullanım imkanına sahip olan Horizon uygulaması Evil Windows Dog tarafından geliştirilmiş olup kişilerin dikey video çekimi sorunlarına mükemmel bir çözüm olarak dikkat çekmektedir. Çünkü; özel bir yapıya sahip olan uygulama ile cihazınız hangi açıda ya da konumda olursa olsun sürekli olarak yere paralel ve yatay video çekimlerini yapabilmenizi sağlamaktadır. Bu sayede de uygulama dikey video sorununu ortadan kaldırarak düzgün video görüntülerini elde edebilmenizi sağlıyor.

Kayıt sırasında AirPlay üzerinden yansıtma yapabilme özelliğine de sahip olan Horizon, VGA, HD ve Full HD çözünürlüklerine destek vermekle beraber çekmiş olduğunuz videoları Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşabilmenize de olanak sağlamaktadır.

Apple App Store üzerinde 0.99 USD fiyat etiketine sahip olan uygulamaya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabileceğiniz gibi Horizon Tanıtım Videosunu da aşağıda izleyebilirsiniz.




Horizon Uygulaması Tanıtım Videosu


PAYLAŞ