iOS için WhatsApp Yenilendi - Haberler - indir.com

iOS için WhatsApp Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp güncellenerek iOS 7' nin yeni arayüzüne ve yazılımına uygun bir hale getirildi. Arayüzü tamamen yenilikçi bir yapıya kavuşan uygulama sade ve modern bir arayüz ile kullanıcılarına sunuldu.

Yapılan son güncelleme ile birlikte yeni bir arayüze kavuşan uygulama daha gelişmiş paylaşım seçenekleri, 3 boyutlu haritalar, mekan gizleme ve yeni arama özellikleri ile beraber Broadcast List özelliği ile de kullanıcıların arkadaşlarına ya da sevdiklerine aynı anda toplu mesaj göndererek iletişim kurmalarını sağlar hale getirilmiştir. Bu özellik uygulamaya eklenmeden önce her toplu mesaj için göndereceğiniz kişilerin yeniden seçilmesi gerekiyordu. Ancak yenilikle beraber kişileri gruplar halinde kayıt ederek ve sadece grup seçimi yaparak aynı anda toplu mesaj gönderebiliyorsunuz.

Ayrıca engellediğiniz kişileri yönetmek için daha gelişmiş bir kullanıcı arayüzüne kavuşan WhatsApp, konuşmalar için görüntülerin ön izlemesini büyütme, yeni bildirim sesleri, engellenen kişileri görüntüleme göndereceğiniz fotoğrafların kırpılması gibi özellikleri de kullanıcılarına sunmaktadır.

Yeni tasarlanmış arayüzü ve kullanıcıya sağlayacağı kolaylıkların bulunduğu özellikleri ile güncellenen iOS için WhatsApp uygulamasıburaya tıklayarak iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Ayrıca WhatsApp' nin diğer sürümleri olan Android için buraya ve Windows Phone için de buraya tıklayarak cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ