iOS İçin WhatsApp Videoları Bildirimden İzlenebilecek - Haberler - indir.com

iOS İçin WhatsApp Videoları Bildirimden İzlenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-23 15:52:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

iOS uygulaması için yeni bir özelliği test sürüşüne sokan WhatsApp, kullanıcıların yolladığı videoları bildirim kartları üzerinden izlemesini mümkün kılacak bir güncellemeyle karşımızda.

Uygulamayı açmadan kullanılabilecek

Tüm dünya tarafından kullanılan anlık mesaj, görüntülü konuşma ve sesli konuşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların mesajlaşma deneyimini kolaylaştırmaya devam ediyor. Uygulamanın iOS sürümünün 2.18.102.5 numaralı beta versiyonunda yeni bir özelliği test eden şirket, kullanıcılar uygulamayı hiç açmadan gönderilen videoyu izleme imkanı sunacak.

Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor!Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor!

Son gelen betayla gelecek özelliklerle birlikte iOS kullanıcıları, WhatsApp üzerinden aldıkları videoları uygulamayı açmaya gerek kalmadan bildirim kartları üzerinden izleyebilecek ve yanıtlayabilecekler. Böylece iOS kullanıcıları uygulamayı hiç açmadan gelen tüm resim, video ve metin gibi içerikleri bildirimler üzerinden görüntüleyip, metin mesajı ile yanıtlama özelliğine sahip olacaklar. Özellik şu an için test aşamasında ve yalnızca WhatsApp Beta'nın iOS sürümü yüklü kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. Özelliğe erişim sağlayamıyorsanız uygulamayı en son beta sürümüne güncellemeyi deneyin. Videoları bildirim kartları üzerinden oynatma özelliğinin kararlı WhatsApp sürümüne ne zaman aktarılacağı konusunda herhangi bir açıklama bulunmuyor.


WhatsApp'ta en çok kiminle konuşuyorsunuz?WhatsApp'ta en çok kiminle konuşuyorsunuz?
WhatsApp İçin Yönlendirilen Mesajları Önizleme Özelliği GeliyorWhatsApp İçin Yönlendirilen Mesajları Önizleme Özelliği Geliyor
WhatsApp iOS İçin Herkese Açık Beta BaşlatıldıWhatsApp iOS İçin Herkese Açık Beta Başlatıldı

PAYLAŞ