iOS için Verimlilik Uygulaması Checkmark 2 Yayınlandı - Haberler - indir.com

iOS için Verimlilik Uygulaması Checkmark 2 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yayınlanan ilk versiyonu ile popüler bir kullanıcı kitlesine sahip olan verimlilik uygulaması Checkmark, geliştirilen ikinci sürümüyle App Store üzerindeki yerini aldı.

Kullanıcıların iş ve özel hayatlarını düzene koymalarında yardımcı olmak amacıyla ortaya çıkarılmış olan Checkmark 2 sayesinde kullanıcılar, temel olarak yapacakları işleri, toplantı randevularını, özel projelerini veya alınacak ürünlerin alışveriş listelerini uygulama üzerinden kolaylıkla oluşturabiliyorlar. Uygulamada bulunan takvim özelliği sayesinde de bazı planlamalar yapılabilmesini de sağlayan Checkmark 2, alarm ve iCloud senkronizasyonu sayesinde de konum tabanlı hatırlatmalar ile birden fazla konum işaretlemesinin harita üzerinden yapılabilmesine de imkan tanımaktadır.

iOS 7 ile uyumlu bir hale getirilen ve sade tasarlanmış arayüzü ile dikkat çeken uygulama ayrıca kullanıcılara çeşitli kişiselleştirme ayarlarını da sunarak, daha kolay bir kullanım olanağına imkan tanıyor.

Apple App Store'da 5.99 TL fiyat etiketiyle satışa çıkan Checkmark 2'ye aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabileceğiniz gibi uygulama için yayınlanmış olan tanıtım videosu'nu da izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ