iOS için Online Bilgi Yarışması: CevApp - Haberler - indir.com

iOS için Online Bilgi Yarışması: CevApp

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Tamamen yerli geliştiriciler tarafından ortaya çıkarılan ve Türkçe olarak Apple App Store'da yayınlanan CevApp uygulaması, bir çok yeni insanla tanışıp sosyal bir ortamda hem öğrenip hem de eğlenebileceğiniz online bilgi yarışmasıdır.

İstanbul merkezli mobil uygulama geliştiricisi Retter Mobile firması tarafından tasarlanan uygulama, Türk kültürüne uygun olarak alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış bir bilgi yarışması oyunudur. 60 kategoride toplam 30 bin sorunun yer aldığı uygulamada diğer bilgi yarışmalarından farklı olarak Facebook arkadaşlarınızla ya da tanımadığınız Facebook kullanıcılarıyla yarışabilirsiniz.

Online Bilgi Yarışması CevApp indir

Yayınlandığı ilk iki günde 2500 indirilme sayısına ulaşan CevApp, şu an App Store'da bilgi yarışmaları kategorisinde ilk sırada bulunmakla beraber ayrıca ücretsiz oyunlar kategorisinde de 11. sırada bulunmaktadır.

Eğlenirken öğrenebileceğiniz, bilginizi kendi başınıza test edebileceğiniz ve ayrıca arkadaşlarınız ile yarışabileceğiniz online bilgi yarışması uygulaması CevApp'yi aşağıdaki bağlantıyı kullanarak iPhone veya iPad cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ