iOS için Korku Oyunu: In Fear I Trust - Haberler - indir.com

iOS için Korku Oyunu: In Fear I Trust

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

2014 yılına girdiğimiz ilk günlerde oyun geliştiricisi Chillingo tarafından yayınlanacağı duyurulan korku oyunu 'In Fear I Trust' bugün itibari ile yayınlanarak App Store'daki yerini aldı.

Özellikle korku oyunlarını seven oyuncuların çok beğeneceklerini düşündüğümüz oyun gizem ve merak unsurları üzerine kurgulanarak iki farklı bölüm halinde hazırlanmış. 'Walking Up' ve 'Last Desk' olarak adlandırılmış iki bölümde oynayabileceğiniz oyunda ürpertici mekan tasarımları da dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor. Oynayacağınız bölümlerin gizemini çözmek için 72 farklı eşyayı bulmanız gereken In Fear I Trust oyununda bulunan seslendirmelerde bu oyunun korku dolu atmosferine bir artı katmış durumda.

Unreal Engine grafik motorundan güç alan yapım kaliteli görsel tasarımların yanı sıra özelleştirilebilir kontrol şemasını da sizlere sunmaktadır. iOS 5 ve üzeri işletim sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarda oynayabileceğiniz ve App Store'da 5.49 Tl fiyat etiketi ile satılan oyunu sitemiz üzerinden indirebileceğiniz gibi aynı zamanda oyun için hazırlanmış olan In Fear I Trust Çıkış Videosu'nu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




Korku oyunu In Fear I Trust Tanıtım Videosu


PAYLAŞ