iOS için İllüzyon Temalı Bulmaca Oyunu: Monument Valley (Video) - Haberler - indir.com

iOS için İllüzyon Temalı Bulmaca Oyunu: Monument Valley (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Bağımsız mobil oyun geliştiricisi Ustwo tarafından hazırlanan ve illüzyon görselleriyle donatılmış olan Monument Valley, oldukça eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir bulmaca oyunudur.

Ida isimli bir prensesin maceralarına katılacağınız oyunda görsel illüzyonlarla donatılmış mimari yapıda bulunan bulmacaları çözmeye çalışacaksınız. Birbirinden zorlu bulmacalar ile karşılaşacağınız yapımda bu bulmacaları çözmek içinse görsel illüzyonlardan faydalanabilirsiniz.

Monument Valley Game

Özgün tasarımı sayesinde oldukça etkileyici bir görsel şölen sunan yapımda izometrik bir oyun dünyasına adım atacak ve hafif tondaki oyun müzikleriyle keyifli bir bulmaca oyunu deneyimi yaşayacaksınız.

Türkçe dil desteği bulunan Monument Valley, cihaz ekranına göre dikey olarak konumlanmış bir görselliğe sahip olup sadece tek bir dokunuş ile kolaylıkla oyun kontrollerini sağlayabilirsiniz. 20 farklı bölümün yer aldığı oyunda ayrıca her bir bölümde farklı bulmacalarla karşılaşacağınız gibi merak duygunuzu en üst seviyeye çıkaracak olan hikaye anlatımıyla da karşılaşacaksınız.

Şimdilik sadece iPhone ve iPad cihazlar için yayınlanan ancak önümüzdeki günlerde Android platformunda da yerini alacak olan Monument Valley'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ